Kylie Minogue, secretul frumuseţii la 50 de ani. Ce nu mănâncă niciodată

  • 1342 afişări
26 iunie 2018Kylie Minogue, secretul frumuseţii la 50 de ani. Ce nu mănâncă niciodată


Galerie foto

Kylie Minogue, secretul frumuseţii la 50 de ani. Ce nu mănâncă niciodatăKylie Minogue, secretul frumuseţii la 50 de ani. Ce nu mănâncă niciodatăKylie Minogue, secretul frumuseţii la 50 de ani. Ce nu mănâncă niciodatăKylie Minogue, secretul frumuseţii la 50 de ani. Ce nu mănâncă niciodată

Anul acesta Kylie Minogue împlineşte 50 de ani, dar arată la fel de bine ca acum 20 de ani.

Foto: Hepta, Instagram
Diva are mare grijă de regimul alimentar. Kylie mănâncă mai mult legume şi fructe şi se fereşte cât poate de dulciuri. Nu mănâncă niciodată conserve, băuturi gazoase, nu bea alcool şi nu fumează. Pentru a preveni ridurile, foloseşte o terapie pe bază de înţepături de albine.

Terapia o face însă numai asistată de personal de specialitate. Ca să nu se îngraşe, Kylie dansează zilnic, în loc să facă exerciţii fizice.

Înaintea concertelor sau a şedinţelor foto, Kylie Minogue trece la o dietă drastică pe bază de... apă.
Surse apropiate cântăreţei spun că, înaintea ultimului turneu, Minogue a reuşit să îşi scadă mărimea hainelor cu un număr, scrie dailymail.com.

Planul la care recurge cântăreaţa este, însă, unul destul de periculos, deoarece implică doar consumul de apă cu lămâie şi o singură masă pe zi, bineînţeles săracă în calorii. Potrivit surselor din anturajul lui Kylie Minogue, când vrea să se răsfeţe în timpul acestei diete, ea pune apa cu lămâie la congelat, pentru a consuma apoi cuburile de gheaţă pe post de îngheţată.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kylie minogue , 50 de ani