La ce intervenţii estetice a apelat Andreea Berecleanu pentru a se menţine tânără

  • 256 afişări
07 martie 2018
La ce intervenţii estetice a apelat Andreea Berecleanu pentru a se menţine tânără

Galerie foto

La ce intervenţii estetice a apelat Andreea Berecleanu pentru a se menţine tânără (galerie foto)La ce intervenţii estetice a apelat Andreea Berecleanu pentru a se menţine tânără (galerie foto)La ce intervenţii estetice a apelat Andreea Berecleanu pentru a se menţine tânără (galerie foto)La ce intervenţii estetice a apelat Andreea Berecleanu pentru a se menţine tânără (galerie foto)

Andreea Berecleanu a recurs în trecut la mici trucuri estetice chiar la cel care astăzi îi este partener de viaţă. Chiar dacă nu cere operaţii în cabinetul soţului Constantin Stan, prezentatoarea tv mărturiseşte că are mare grijă de pielea ei, prin cure de deton şi hidratare.

Din mărturisirile făcute, Andreea Berecleanu a trecut prin mâinile medicului chirurg, dar nu a apelat la proceduri invazive, ci la clasicul botox.

“Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Puţin botox injectat periodic este suficient în cazul ei”, declara medicul Constantin Stan, cu ani în urmă.

În emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”, întrebată dacă ia în calcul ideea unei operaţii estetice, poate chiar la clinica soţului ei, prezentatoarea Observator susţine că nu se poate gândi serios la asta.

”Cred că dacă l-aş ruga pe soţul meu, m-ar refuza. Ştie că gândul meu nu este niciodată dus până la capăt în privinţa asta. El are treizeci de ani de meserie şi ştie destul de bine tipologia feminină şi pe mine mă cunoaşte foarte bine”, spune Andreea Berecleanu.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!