Look de toamnă: Stilistul te ajută să alegi tunsoarea potrivită

  • 322 afişări
09 octombrie 2018
Look de toamnă: Stilistul te ajută să alegi tunsoarea potrivită


Octombrie şi apoi noiembrie. Iz pregnant de toamnă. Zile mai scurte. Dimineţi din ce în ce mai răcoroase. Zilele sunt din ce în ce mai scurte şi mai puţin luminoase. Aşa că se cere musai o schimbare.

Un nou look. O nouă tunsoare. Care sunt detaliile de care e nevoie să ţii cont? Le poţi afla de la Antoaneta Stoican, stilist Wella Professionals.

”Tunsorile acestei toamne sunt extrem de purtabile şi uşor de aranjat. Dacă ai părul scurt, atunci poţi să te îndrepţi către varianta pixie. Mai texturată, dar extrem de simetrică, cu un joc de şuviţe lungi şi scurte.”, ne explică specialista Wella Professionals.

Acum, mai mult decât oricând, e important să te focusezi pe forma feţei, pentru că acesta se vede cel mai mult de sub pălării, şepci şi căciuli. Forma, textura şi culoarea părului au partea importanţa lor.

Dacă te bucuri de o lungime medie a părului, atunci ai mai multe opţiuni. Mizează pe varianta boburilor lungi, texturate pe zonele de vârf. Pe de altă parte, dacă ai părul lung, atunci alege un breton rotunjit. Joacă-te cu formele aerate. Cu formele subtile. Cu libertatea!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: toamna , look , par , tunsoare