Sfaturi practice pentru un machiaj perfect în situaţii de urgenţă

  • 5725 afişări
18 noiembrie 2015 Georgiana Mitroi Redactor
Sfaturi practice pentru un machiaj perfect în situaţii de urgenţă

Un machiaj perfect aplicat în situaţii de urgenţă nu trebuie neapărat să se finalizeze printr-un dezastru, ci poate fi realizat prin respectarea câtorva sfaturi practice şi foarte simple.

Într-o lume ideală, femeile îşi permit "luxul" de a petrece, în fiecare dimineaţă, o oră şi jumătate pentru a realiza un machiaj perfect, însă în societatea actuală cele mai multe dintre ele se văd constrânse să iasă din casă fără a avea timp să se machieze, preferând să realizeze acest lucru în drumul către locul de muncă, în autobuz, în tren sau în automobil.

1. Alegeţi culorile cel mai apropiate de nunaţa naturală a tenului - Pentru a realiza un contur perfect al buzelor în culori strălucitoare este nevoie, de regulă, de o mână sigură şi de mult timp. Pentru a evita orice eroare, alegeţi rujurile de buze în culori apropiate de nuanţa naturală a tenului dumneavoastră.

2. Găsiţi o poziţie comodă - Pentru o aplicare perfectă a machiajului, încercaţi să găsiţi o poziţie comodă, folosindu-vă de o suprafaţă fixă. De exemplu, atunci când veţi călători cu trenul, puteţi să sprijiniţi un cot pe o masă, sau, în lipsa acesteia, pe genunchi.

3. Alegeţi cel mai bun loc - Dacă mergeţi la locul de muncă cu transportul în comun, încercaţi să ocupaţi un loc la fereastră. În acest fel, veţi evita să fiţi busculată de ceilalţi pasageri de pe culoar. În plus, dacă vă deranjează ideea de a vă machia în public, vă puteţi întoarce cu faţa către fereastră, având astfel parte de mai multă intimitate.

4. Aplicaţi machiajul doar acolo unde este nevoie - Aplicaţi fondul de ten doar în zonele unde este nevoie, întinzându-l apoi către celelalte zone ale feţei. În acest fel veţi economisi atât timp, cât şi pudră.

5. Machiajul ochilor - Pentru această etapă a machiajului ar fi indicat să aşteptaţi până când vehiculul în care vă aflaţi se opreşte în staţie. Folosiţi o pensulă mai lată, pentru a realiza machiajul genelor dintr-o singură mişcare.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: machiaj