Manichiura pentru primăvară – ce culori se poartă?

  • 99 afişări
Manichiura pentru primăvară – ce culori se poartă?

12 martie 2018 Alexandra Necsoiu

Fie că optezi pentru o manichiură nude, timeless, pasteluri feminine sau tonuri glittery şi glam, simplitatea este ingredientul magic pentru a obţine o manichiură reuşită pentru primvăvară!

Specialiştii Jessica Cosmetics îţi dezvăluie ce culori se poartă în această primăvară. Indiferent dacă ai unghiile lungi sau scurte, dacă eşti adepta unui stil natural sau fană a nail artului complicat, urmează aceste recomandări pentru a fi în tendinţe!

 

Nude şi pasteluri pentru un aer feminin şi sofisticat

 

O manichiură impecabilă, în nuanţe nude nu va ieşi niciodată din tendinţe. Mizează şi pe tonurile pastelate de  roz, piersică, beige sau lavandă pentru un plus de eleganţă!

 

            Unghiile cu un aspect natural sau nuanţele pastelate vor fi întotdeauna o alegere ideală pentru primăvară. Un nude simplu poate fi accesorizat  cu ajutorul unor accente mininaliste cum ar fi vârfuri colorate sau o aplicaţie la baza unghiei.

 

Important este ca aceste detalii să fie subtile şi să creeze un look feminin, recomandă experţii Jessica Cosmetics.

 

Un look glam cu nuanţe strălucitoare

            Primăvara aceasta se poartă şi nuanţele strălucitoare. Particulele strălucitoare sau unghiile complet acoperite cu glitter sunt perfecte pentru a obţine o manichiură foarte glam!

Poţi încerca o altă reinterpretare a manichiurii French. Aplică oja glittery la vârfuri, în locul celei albe şi vei obţine un look modern, dar care păstrează aerul feminin!

 

            Optează pentru aceste culori versatile şi bucură-te de zilele însorite de primăvară!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: primavara , feminin , tendinte 2018 , manichiura