Mihaela Rădulescu, apariţie şocantă la TV. Diferenţa între realitate şi pozele de pe reţelele de socializare

  • 11760 afişări

Mihaela Rădulescu, apariţie şocantă la TV. Diferenţa între realitate şi pozele de pe reţelele de socializare

19 februarie 2018

Galerie foto

Mihaela Rădulescu, apariţie şocantă la TV. Diferenţa între realitate şi pozele de pe reţelele de socializareMihaela Rădulescu, apariţie şocantă la TV. Diferenţa între realitate şi pozele de pe reţelele de socializareMihaela Rădulescu, apariţie şocantă la TV. Diferenţa între realitate şi pozele de pe reţelele de socializareMihaela Rădulescu, apariţie şocantă la TV. Diferenţa între realitate şi pozele de pe reţelele de socializare

 

La 48 de ani, Mihaela Rădulescu atrage în continuare toate privirile asupra sa. Vedeta susţine că „secretul” constă în alimentaţia echilibrată, nenumăratele ore petrecute la sala de fitness, dar şi câteva vizite la saloanele de înfrumuseţare.


Totuşi, deşi nu a recunoscut decât operaţia pentru mărirea sânilor, specialiştii sunt de altă părere. Nu puţine voci susţin că jurata de la „Românii au talent” şi-ar fi operat buzele, nasul şi pomeţii.
„Din poze reiese că Mihaela Rădulescu are pomeţii injectaţi, ridicaţi, la fel şi buzele”, a comentat medicul estetician Victor Schwartz. „Mai mult, se observă că are botox băgat în faţă pentru a scăpa de ridurile de la ochi ăi frunte”, a adăugat acesta.

Înfăţişarea Mihaelei Rădulescu nu mai este una naturală, au spus şi utilizatorii de pe reţelele de socializare, după prima ediţie a sezonului 8 a emisiunii "Românii au talent", în care aceasta este jurat. Pomeţii ei au indus ideea de parcă ar fi fost injectaţi cu acid hialuronic.

În pozele de pe reţelele de socializare este cu totul altă persoană, iar explicaţia este una singură: îşi retuşează imaginile.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!