Mit sau adevăr - manichiura semipermanentă dăunează?

  • 291 afişări
20 septembrie 2018 Alexandra Necsoiu
Mit sau adevăr - manichiura semipermanentă dăunează?

Femeile optează azi pentru soluţii de frumuseţe care salvează timp şi le asigură un look de nota 10 pentru cât mai mult timp. Tu cum eşti? Faci acelaşi tip de alegeri? Spune drept: preferi manichiura clasică sau optezi pentru cea semi-permanentă? Ai îndoieli vis a vis de cât de benefică este pentru sănatatea ta şi a unghiilor tale? Dacă da, iată opinia specialiştilor. Cătălina Stoica, Nail Expert Beauty District, ne explică când şi cum poate fi dăunătoare manichiura semipermanentă.
 
6 momente cheie
 
1. Îndepărtarea de pe unghii a lacului este făcuta incorect, prin pilirea unui strat din unghia naturala sau prin râcâirea culorii înainte de a se topi complet.  
2. Lampa UV şi produsele sunt de o calitate îndoielnică. Lampa UV trebuie să fie testată dermatologic, astfel încât aceasta să poata face dovada faptului că emite razele UV benefice pielii şi unghiilor. 
3. Produsele destinate manichiurii semipermanente nu trebuie să conţină Formaldehida, Toluene, BDP! 
4. Alegerea cea mai înţeleptă pe care o poţi face este GELeration de la Jessica Cosmetics. Acesta este primul sistem soak-off gel care permite o tranziţie uşoară de la unghiile naturale la unghiile cu gel, protejând în acelaşi timp unghiile, pe măsura ce cresc. GELeration îţi permite să alegi din mai mult de 100 de culori şi îţi oferă o manichiură perfectă care durează 3-4 săptămâni.
5. Nu te bucura când plăteşti mai puţin pe o manichiura semipermanentă executată cu produse NO NAME în care nu s-a investit în cercetare, chiar daca arată şi rezistă la fel ca unele de calitate! Motivul? Vei vedea cum în timp unghiile ţi se vor sensibiliza şi cum ţi se va păta pielea! 
6. Culoarea semipermanentă aplicată corect, îndepărtată corect, cu produse de bună calitate, testate, cu lămpi adaptate, nu face absolut nimic rau unghiilor naturale, ba dimpotrivă. Le protejează şi le pune în valoare!
 
Acum ştii ce şi cum să alegi?
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!