Motivul pentru care Meghan Markle poartă părul prins în coc

  • 996 afişări
30 iulie 2018
Motivul pentru care Meghan Markle poartă părul prins în coc

Galerie foto

Motivul pentru care Meghan Markle poartă părul prins în cocMotivul pentru care Meghan Markle poartă părul prins în cocMotivul pentru care Meghan Markle poartă părul prins în cocMotivul pentru care Meghan Markle poartă părul prins în coc

De-a lungul apariţiilor sale, mai exact, de când şi-a făcut publică relaţia cu Prinţul Harry, Meghan Markle a fost criticată pentru modul în care îşi aranjează părul. Ducesa de Sussex a purtat de nenumărate ori o coafură simplă, un coc lejer, care a fost considerat fie inadecvat pentru o ducesă, fie nu atât de tradiţional.

În spatele alegerii acestei coafuri pe care fosta actriţă în vârstă de 36 de ani, stau câteva motive şi toate acestea sunt legate de rolul său de ducesă.

Potrivit Byrdie UK,  coafura adoptată de Meghan Markle nu este deloc una simplă precum pare. Spre deosebire de cozile tip ponytail sau cocurile în creştet, cocurile lejere adoptate de Ducesa de Sussex sunt uşor de transformat în alte coafuri. Dacă Meghan Markle are două evenimente, unul pe timpul zilei şi unul seara, soţiei Prinţului Harry îi va fi foarte uşor să-şi schimbe coafura fără să-şi spele părul pentru a îndepărta produsele de styling sau pentru a-l face să arate bine.

În plus, această coafură a devenit în timp o semnătură pentru ea şi stilul ei. Mai mult, este una dintre cele mai practice moduri de a-ţi aranja părul, care-ţi permite totodată să jonglezi cu mai multe coafuri într-o singură zi.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: coc , meghan markle , motiv