Oscar 2018 Nicole Kidman, cea mai neinspirată coafură a serii

  • 1782 afişări
05 martie 2018


Oscar 2018 Nicole Kidman, cea mai neinspirată coafură a serii

Galerie foto

Oscar 2018 Nicole Kidman, cea mai neinspirată coafură a seriiOscar 2018 Nicole Kidman, cea mai neinspirată coafură a seriiOscar 2018 Nicole Kidman, cea mai neinspirată coafură a seriiOscar 2018 Nicole Kidman, cea mai neinspirată coafură a serii

 

Oscar 2018 Apariţiile vedetelor pe covorul roşu, în cea mai importantă noapte a cinematografiei internaţională, stabilesc trendurile pentru fiecare sezon.

Foto Hepta


Oscar 2018 Nicole Kidman a purtat la Gala Premiilor Oscar 2018 o rochie albastră, semnată Armani, fără mâneci, cu o crăpătură de bun gust pe picior şi cu o fundă imensă în partea din faţă, în partea taliei. Nicole Kidman a accesorizat ţinuta cu pantofi Christian Louboutin, o pereche de cercei cu diamante şi o brăţară strălucitoare, marca Fred Leighton, plus un ceas Omega.

Cât priveşte coafura, Nicole Kidman a fost cât se poate de neinspirată, primind critici atât pentru culoarea părului, cât şi pentru felul în care şi l-a aranjat.

Părul îndreptat, dat peste urechi şi umflat în creştet graţie unei pudre pentru volum, a făcut ca Nicole Kidman să pară a avea un cap neobişnuit de mare, drept urmare, fanii de pe Twitter au comparat-o cu personajul principal din animaţia "Megamind".

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nicole kidman , coafura