Părul super drept, în tendinţele anului 2018. Cum să obţii cel mai cool hairstyle, pas cu pas

  • 154 afişări
Părul super drept, în tendinţele anului 2018. Cum să obţii cel mai cool hairstyle, pas cu pas

06 martie 2018 Alexandra Necsoiu

Părul super drept poate poate arăta la fel de spectaculos ca o coafură complicată? Sigur că da! Ioana Moţoi, trainer ghd România îţi dezvăluie cum poţi obţine o îndreptare perfectă şi un look care să reziste cât mai mult! Ţine instrumentele de styling la îndemână, deoarece părul super drept este in tendinţe!

“Celebrele beach waves şi texturile dezordonate au farmecul lor, dar şi părul perfect drept este un look foarte în vogă în acest sezon. Dar ţine cont de faptul că este un hairstyle de impact doar dacă ai un păr impecabil, sănatos, fără vârfuri despicate şi aspect tern,” explică trainerul ghd România.

Pentru a obţine suviţe super drepte ai nevoie de câteva produse esenţiale: un spray care oferă protecţie termică, un uscător de păr de calitate, un styler versatil şi un produs pentru finisare. Rezultatul final? Un aspect glossy şi suviţe care nu se electrizează.

Ioana Moţoi, trainer ghd România, îţi explică pas cu pas cum poţi obţine un hairstyle drept cu  structură perfect netedă!

  1. Mai întâi pregăteşte părul cu ajutorul unui spray de protecţie termică pentru a oferi o barieră împotriva căldurii.
  2. Foloseşte un uscător de calitate pentru a reduce încărcarea electrostatică a părului, asigurând un look neted.  Asigură-te că aerul cald este direcţionat tot timpul dinspre rădăcină spre vârfuri.
  3. Împarte părul în secţiuni şi începe cu firele de desubt şi spre final îndreaptă şi părul de deasupra.
  4. Ia câte o secţiune, plasează stylerul cât mai aproape de rădăcină şi întinde-l cu o singură trecere a plăcii peste fiecare şuviţă.
  5. Repetă aceeaşi mişcare pentru fiecare secţiune.
  6. Pentru un finish glossy mizează pe un ser pentru finisare şi strălucire. Începe să aplici produsul dinspre vârfuri!
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: par drept , look , tendinte 2018