Preferinţele Deliei în materie de manichiură: "Am curaj să ies din tipare"

  • 167 afişări
05 octombrie 2018
Preferinţele Deliei în materie de manichiură:  "Am curaj să ies din tipare"

Galerie foto

Delia MatacheDelia MatacheDelia Matache

Mereu în centrul atenţiei şi obişnuită să întoarcă privirile oriunde s-ar afla, Delia s-a remarcat de-a lungul timpului printr-un look nonconformist, dar impecabil. De la make-up şi hair, până la stilul vestimentar ales şi parfumul pe care îl poartă, artista exprimă feminitate, siguranţă şi foarte mult sex appeal.

O atenţie deosebită o acordă manichiurii şi, începând cu această lună, Cupio este „responsabilul” de culorile seducătoare ale manichiurii Deliei. „Mâinile mele sunt mereu în centrul atenţiei, fie că sunt pe scenă, la televizor sau când cunosc oameni noi. Am curaj să ies din tipare şi când vine vorba despre manichiură, prin culori senzaţionale şi rezistenţă în timp”, a declarat artista.

Reprezentanţii spun că personalitatea artistei a fost cea care i-a convins că ea este cea mai potrivită să le pună brandul în valoare. „O admirăm foarte mult, este optimistă, glumeaţă, naturală, dar nu ai cum să nu observi că este şi foarte îndrăzneaţă. Credem că fiecare clientă poate regăsi în Delia un model de urmat, nu doar în privinţa manichiurii, ci a întregului ei fel de a fi”, a declarat Răzvan Ştefănescu, fondator brandului.

Gama este una de top, foarte populară în rândul profesioniştilor, care numără peste 300 de nuanţe. Orice femeie, oricât de pretenţioasă ar fi atunci când vine vorba de manichiură, poate alege dintr-o varietate foarte generoasă de culori mate, glossy, thermo, chameleon sau metalice. Ojele semipermanente sunt de calitate superioară, asigură acoperirea perfectă atât a unghiilor naturale, cât şi a celor artificiale, sunt uşor de aplicat şi rezistă până la 3 – 4 săptămâni.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: artista