Singurul look pe care Meghan Markle nu vrea să-l poarte

  • 993 afişări
19 februarie 2018 Alexandra Necsoiu
Singurul look pe care Meghan Markle nu vrea să-l poarte

Galerie foto

Singurul look pe care Meghan Markle nu vrea să-l poarte (galerie foto)Singurul look pe care Meghan Markle nu vrea să-l poarte (galerie foto)Singurul look pe care Meghan Markle nu vrea să-l poarte (galerie foto)Singurul look pe care Meghan Markle nu vrea să-l poarte (galerie foto)

De când s-a anunţat logodna Prinţului Harry cu Meghan Markle, fosta actriţă nu a încercat să se schimbe deloc, ba mai mult, este foarte deschisă în privinţa secretelor sale de frumuseţe şi stil e viaţă.

Încă de la prima apariţie a încălcat protocolul regal (când a purtat ţinute negre, părul într-o coadă dezordonată la un eveniment oficial şi a oferit autografe), iar publicul asta a iubit cel mai mult la ea– că este naturală.

Meghan Markle demonstrează încă o dată că are încredere în ea şi că este mulţumită cu felul în care arată, make-up artist-ul său, Lydia F.Sellers, dezvăluind că actriţa niciodată nu vrea să-şi acopere pistruii.

„De fiecare dată când îi realizez machiajul îmi spune „Putem să nu acoperim pistruii? Nu vreau să am prea mult fond de ten pe faţă”. Îşi doreşte mai mult să nu aibă o cantitate mare de fond de ten şi să păstreze un aspect fresh şi natural, decât să-şi acopere imperfecţiunile”, a povestit Lydia într-un interviu pentru Refinery29 UK.

Prin această alegere pe care actriţa o face, aceasta trimite şi un mesaj puternic celorlalte femei, acela de a se accepta aşa cum sunt şi de a avea mai multă încredere în ele. Într-o eră în care Photoshop-ul şi produsele cosmetice se folosesc abundent, e minunat să urmăreşti apariţiile naturale ale lui Meghan Markle.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , look