Stiliştii au dat verdictul: tunsorile scurte şi asimetrice, perfecte pentru acest sezon

  • 4153 afişări
Stiliştii au dat verdictul: tunsorile scurte şi asimetrice, perfecte pentru acest sezon

03 martie 2016

Tunsorile scurte şi asimetrice revin în forţă. Adoptă un look uşor rebel, casual, care va atrage atenţia celor din jur.

Bobul sau tunsoarea Pixie în scari se dovedesc a fi alegerea perfectă pentru 2016. Mai mult decât atât, anul acesta este anul în care bretonul revine în tendinţe. Adoptă un breton care se potriveşte formei feţei tale. Poate fi lung şi cu volum bogat sau tuns foarte scurt şi filat.

Dacă îţi doreşti un look mai rafinat şi mai elegant, stiliştii îţi recomandă să alegi tunsori pe par mediu, asimetrice şi jucăuşe. Avantajul acestor tipuri de tunsori este versatilitatea. Părul mediu tuns asimetric poate fi împletit, prins în coadă sau poţi realiza alte tipuri de coafuri de zi sau festive. Împletiturile pot deveni nişte accesorii veritabile pentru părul tau. Corina Macrea, membru în echipa Londa Professional România ne recomandă: “Coafurile cu aspect uşor rebel sunt perfecte pentru acest sezon!”

Dacă vorbim despre nuanţa părului pentru sezonul de primăvară-vară, bronde este alegerea ideală. După balayage şi ombre, în 2016 este rândul Bronde-ului să devină tendinţa anului în materie de tehnica culorii. Este o nuanţă fresh, jucăuşă, naturală şi uşor de purtat şi întreţinut. Când ne referim la Bronde ne gândim la o combinaţie de tonuri de maro şi blond, cu ajutorul cărora obţinem o nuanţă a părului cu aspect deschis în mod natural, atins parcă de razele soarelui.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!