Ce tip de coafura ti se potriveste in acest sezon?

Ce tip de coafura ti se potriveste in acest sezon?

Ce tip de coafura ti se potriveste in acest sezon?

O coafura potrivita este intotdeauna in trend si sunt sigura ca deja ai petrecut multe ore in fata calculatorului cautand cat mai multe informatii despre ce se poarta anul acesta in materie de coafuri. Si, cel mai probabil, te intrebi care va fi coafura pe care o vei aborda tu in sezonul rece.

Lungime, culoare, stil, sunt elemente care iti dau multe batai de cap cand vine vorba de alegerea unui nou look. Tu ce coafura vei adopta in iarna aceasta?

1 / 10 Cat timp petreci in fata oglinzii cand vine vorba de coafura?
2 / 10 Ce preferi: parul prins sau desprins?
3 / 10 De dragul modei, ai fi in stare sa renunti la o buna parte din podoaba ta capilara?
4 / 10 Ce tip de coafura te-ar caracteriza cel mai mult?
5 / 10 Cum ti-ai defini parul?
6 / 10 Esti o adepta a periatului?
7 / 10 Esti genul care isi schimba coafura in mod regulat?
8 / 10 Coafura carei eroine de la Disney ti se potriveste?
9 / 10 Care crezi ca este stilul care te caracterizeaza cel mai bine?
10 / 10 Cum ti-ai defini infatisarea?
Parul ondulat

A venit toamna, asa ca este timpul sa tai toate acele fire de par arse de la atata placa sau inspicate si renunti la look-ul care te-a defavorizat pana acum. Stiu ca ti-e greu sa renunti la lungimea podoabei tale capilare, insa o tunsoare o data la sase luni este intotdeauna binevenita! Dinamic si bine definit, parul ondulat este coafura care ti se va potrivi cel mai bine sezonul acesta. Obiectivul tau: revigorarea parului!

Parul lung

Daca vara care a trecut ai umblat cu pletele in vant, este momentul sa oferi un pic de stil coafurii tale. Tocmai de aceea, noul sezon inseamna si o noua coafura pentru tine: este timpul pentru o coada de cal frumoasa, periata si bine ingrijita!

Parul impletit

Trecerea anotimpurilor si schimbarea trendurilor nu ar trebui sa fie un motiv intemeiat pentru tine sa renunti la minunatia ta de par lung. Atunci, ce este de facut pentru a-ti reimprospata imaginea si in acelasi timp sa nu fii nevoita sa apelezi la foarfece? Impletiturile, bineinteles! Adica... impletiturile sunt la moda acum; tu nu vrei sa renunti la podoaba capilara, iar in zilele lipsite de inspiratie aceasta va fi portita ta de iesire din monoton: coada impletita! Iar daca esti de parere ca nu ai talent la asa ceva, eu cred ca putina practia in fata oglinzii te va ajuta foarte mult!

Comenteaza Am mai scris despre: coafura , test , quiz