Esti experta in materie de frumusete?

Esti experta in materie de frumusete?

Esti experta in materie de frumusete?

Crezi ca stii totul despre pielea ta si ce o face sa para maistralucitoare? Stii adevarul despre cremele anticelulitice sialbirea naturala a dintilor?

Chiar daca arati superb cand te privesti in oglinda, e posibilsa nu fi descoperit inca toate secretele frumusetii tale. Acesttest iti va spune la ce nivel sunt cunostintele tale in materie debeauty...

1 / 10 Ce efect are Botox-ul?
2 / 10 E demonstrat stiintific ca lotiunile anticelulitice functioneaza?
3 / 10 Fondul de ten matifiant este indicat in special daca ai tenul...
4 / 10 E adevarat ca pernele cu memorie (“memory foam”) nu sunt indicate persoanelor cu acnee?
5 / 10 Mai mult de 80% din probleme cauzate de soare si razele UV incep:
6 / 10 Untul de Shea poate provoca reactii alergice?
7 / 10 Ce balsamuri previn cel mai eficient craparea buzelor?
8 / 10 Alopecia feminina (calvitia) este ereditara?
9 / 10 Exista ingrediente naturale ce iti albesc dintii. Ele se gasesc in:
10 / 10 Daca esti blonda, nu ti se potrivesc:
Ai putea da lectii de frumusete

Sigur nu esti make-up artist sau cosmeticiana? Stii cam multe indomeniul Beauty! Iti cunosti bine pielea, stii ce produse i sepotrivesc si de ce agenti daunatori trebuie s-o protejezi, facialegeri naturale si sanatoase pentru tenul tau si te asiguri dintimp ca vei imbatrani frumos. E minunat sa te avem alaturi de noiIntreFete si speram sa impartasesti, prin comentarii, putin dinpasiunea ta pentru frumusete si altor cititoare.

Un mic sfat: nu uita ca dincolo de toatetrucurile si retetele de frumusete pe care le "servesti" pieliitale, esti sexy si atunci cand te trezesti dimineata nemachiata,ciufulita si cu un cos aparut pe neasteptate!

Esti pe drumul cel bun

Exista un motiv serios pentru care "rataceai" prin sectiunea deBeauty, nu-i asa? Pur si simplu devorezi materialele despreingrijirea tenului si vrei sa afli toate tips-urile posibile.Totusi, trebuie sa accepti ca stiinta/arta frumusetii nu are incatoate raspunsurile: nu exista niciun studiu care sa ateste efectulcremele anticelulitice (masajul pe care-l faci cand le aplici e maieficient decat substanta in sine!), iar botox-ul e doar o solutietemporara pentru micile cute de pe chip.

Un mic sfat: mizeaza mai mult pe preveniredecat pe tratare, concentreaza-te pe a invata mai multe despre tinesi tipul tau de ten decat despre produse si noutati de beauty, ingeneral. Cea mai frumoasa stralucirea e cea naturala!

Frumusetea inseamna sanatate, fii informata!

Daca-ti spun "cunoaste-te pe tine insati", ma refer implicit sila ce tine de corpul tau. Si motivul nu e un aspect exteriorimpecabil si superficial, ci simplul fapt ca trebuie sa stii cefonduri de ten iti vor face porii sa o ia razna si la ce lotiuni decorp cu arome delicioase ai putea fi alergica! Ar trebui sa acorzimai multa atentie produselor cosmetice pe care le folosesti si sanu uiti nicio clipa ca frumusetea inseamna in primul randsanatate.

Un mic sfat: ce functioneaza pentru prietena tacea mai buna ar putea fi daunator pentru tine. Daca nu esti sigurace fond de ten sau lotiune tonica ti se potrivesc, cere orecomandare de la cosmeticiana ta sau chiar de la dermatolog.