Top 7 parfumuri de femei pentru toamna lui 2018: care sunt cele mai populare arome lemnoase şi dulci

  • 2104 afişări
21 septembrie 2018 Alexandra Necsoiu
Top 7 parfumuri de femei pentru toamna lui 2018: care sunt cele mai populare arome lemnoase şi dulci

Galerie foto

Top 7 parfumuri de femei pentru toamna lui 2018: care sunt cele mai populare arome lemnoase şi dulci Top 7 parfumuri de femei pentru toamna lui 2018: care sunt cele mai populare arome lemnoase şi dulci Top 7 parfumuri de femei pentru toamna lui 2018: care sunt cele mai populare arome lemnoase şi dulci Top 7 parfumuri de femei pentru toamna lui 2018: care sunt cele mai populare arome lemnoase şi dulci

Toamna se numără bobocii, dar şi parfumurile din colecţia unei femei. Asta pentru că în fiecare anotimp trebuie să te simţi bine în pielea ta, şi, pe lângă garderobă, cu siguranţă parfumul e cel care îţi dă încredere în tine şi îţi completează stilul.

Trendurile parfumurilor de toamnă aduc în 2018 arome lemnoase, orientale, care te învăluie în căldură în zilele răcoroase, dar şi florale, care amintesc de însorita vară. Dar care sunt esenţele care se asortează la hainele tale tomnatice, dar, mai ales, personalităţii tale?

Ca să-ţi alegi aroma de sezon perfectă, parfumeria Infinite Love ne-a dezvăluit care sunt cele mai bune parfumuri de toamnă pentru femei şi cum le poţi purta pentru o apariţie cu mult bun gust!

1. Bvlgari Omnia for Women. O esenţă de zi, pe bază de note calde, cum sunt cele de ceai, nucşoară şi lemn, peste care se presară condimente proaspete şi aromate. Compoziţia este îndulcită de scorţişoară, ciocolata albă şi cremoasele boabe de tonka. Rezultatul este un parfum cu o persistenţă moderată, potrivit femeilor care ştiu să-şi contureze frumuseţea fără să iasă în evidenţă şi mizează mereu pe simplitate.

2. Lancome La Vie Est BellePotrivit atât toamna, cât şi iarna, parfumul Lancome La Vie Est Belle este caracterizat de arome gurmande de praline şi vanilie, care se împletesc cu note neaşteptate de flori delicate şi fructe fresh. Un mix echilibrat cu un siaj puternic şi o persistenţă ridicată, care poate fi purtat atât pe timp de zi, când vrei să dai culoare peisajelor ploioase şi reci, dar poate fi purtat cu succes şi seara, la ţinutele elegante.

3. Hermes Elixir des Merveilles. Hermes Elixir des Merveilles este un parfum care te ameţeşte de la primele note, date de balsam şi ambră, continuând cu caramelul şi vanilia. Exotismul adus de paciuli se împleteşte perfect cu aromele de stejar, tămâie, portocală şi cedru. Poartă-l de fiecare dată când vrei să-ţi luminezi zilele de toamnă, dar şi să fii senzuală!

4. The One Dolce & Gabbana. Clasicul The One de la Dolce & Gabbana te învăluie cu o adiere caldă, dată de mixul fresh de fructe gustoase, cum sunt piersicile, mandarinele şi prunele, alături de florile albe, ca lăcrămioara, crinul şi iasomia. Aroma rezultată se asortează de minune la ţinutele feminine şi sofisticate.

5. Lancome Poeme. Asemeni unei poezii, Lancome Poeme îţi conturează feminitatea într-un mod incomparabil, începând de la notele de vârf, date de amestecul fermecător de flori şi fructe, şi continuând cu aromele dulci de vanilie, boabe de tonka şi luminoasa ambră. Acest parfum pudrat îţi rămâne impregnat puternic în piele şi haine ore în şir, aşa că face faţă cu succes chiar şi temperaturilor reci din serile de toamnă.

6. Jimmy Choo de la Jimmy Choo. Plină de senzualitate şi aventuroasă - aşa te simţi de fiecare dată când porţi acest parfum. Notele dulci de caramelă se îmbină la fix cu cele savuroase de pară şi mandarină, învăluite de arome pudrate de orhidee şi exoticul paciuli. Asortează Jimmy Choo la ţinutele extravagante - vei fi inima petrecerilor de toamnă şi nu-ţi va părea rău!

7. Chanel Coco Noir. Chanel Coco Noir captivează simţurile cu acorduri dulci-acrişoare de fructe, amestecate cu arome delicate de flori albe, trandafir şi muşcată, care sunt completate cu succes de notele lemnoase. Întregii compoziţii i se oferă atingeri misterioase de mosc, paciuli şi cuişoare. Acest parfum se potriveşte foarte bine la outfiturile rafinate, pe care le porţi cu încredere la ocaziile importante.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!