TOP produse esenţiale pentru vacanţa de vară

  • 50 afişări
22 iunie 2018
TOP produse esenţiale pentru vacanţa de vară

Ţi-ai împachetat rochiile preferate, pălăria de soare şi ai pus la punct garderoba pentru vacantă, dar te-ai gândit şi câteva produse esenţiale pentru părul tău?

Pentru că a început sezonul vacanţelor, specialiştii ghd ne spun ce produse nu trebuie să-ţi lipsească în călătorii! Fie că pleci doar pentru un weekend sau te pregăteşti de două săptămâni de relaxare, nu trebuie să uiţi de câteva produse cheie!

Un spray protector cu filtru UV şi un uscător de păr pentru voiaj sunt aliaţii tăi pentru a-ţi păstra părul sănătos de-a lungul verii! Oriunde te-ai afla!

“Asemenea tenului, şi părul are nevoie de protecţie împotriva razelor UV. Acestea afectează structura internă şi externă a folicului, iar părul arată uscat şi devitalizat. Cum se întâmplă şi în cazul tenului, părul se poate arde,” atrage atenţia Zoe Irwin, Ambasador ghd.

            Un spray de protecţie împotriva razelor UV este un must în lunile de vară! Produsul combină îngrijirea părului împotriva razelor şi menţine culoarea părului vibrantă pentru cât mai mult timp.

            Razele soarelui, alături de sarea din marea, căldura şi clorul din piscină deteriorează firul şi mătuiesc culoarea. Pulverizează un produs de proctecţie de fiecare dată când mergi la plajă dacă vrei să îţi păstra părul sănătos şi strălucitor!

           

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: par , produse , vacanta