Trucuri pe care să le aplici pentru a arăta cu 5 ani mai tânără

  • 290 afişări
Trucuri pe care să le aplici pentru a arăta cu 5 ani mai tânără

20 februarie 2018 Alexandra Necsoiu

Procesul de îmbătrânire este perfect normal, ba mai mult, trebuie să învăţăm să acceptăm acest lucru. Dar asta nu înseamnă că părul, machiajul şi garderoba noastră trebuie să sugereze vârsta pe care o avem, iar pentru asta există câteva trucuri care te pot ajuta să arăţi cu 5 ani mai tânără.

  1. Ai grijă la culoarea părului pe care o alegi. Cu siguranţă trebuie să eviţi extremele şi nuanţele excentrice. Uită de blondul platinat purtat de Lady Gaga şi optează pentru şuviţe blonde deliate.
  2. Alege nuanţa potrivită de concealer. Odată cu trecerea anilor, vei avea nevoie de o nuanţă puţin mai deschisă faţă de cum erai obişnuită. De altfel, nu te limita să-l aplici doar sub zona ochilor, ci şi în colţul intern, podul nasului sau chiar Arcul lui Cupidon din zona buzelor.
  3. Conturează-ţi zona ochilor. De la o anumită vârstă, pleoapele încep să se lase, iar pentru a masca acest aspect, încearcî să-ţi conturezi zona ochilor cu ajutorul unui fard, pentru a estompa vizibilitatea pleoapei.
  4. Combină stilurile vestimentare. Indiferent de vârstă, ţinutele asortate nu sunt deloc plăcute, iar pentru un look tineresc, adoptă piese vestimentare neaşteptate: o jachetă casual, o pereche de pantofi cu talpă joasă şi o rochie fancy, toate acestea pot forma o ţinută de adolescent care să te scoată din anonimat.
  5. Accentuează-ţi buzele.Oricât de voluminoase ar fi buzele tale, odată cu trecerea anilor, acestea nu-şi vor păstra aspectul, iar pentru a le define, nuanţele deschise sunt ideale pentru acest pas. Optează pentru rujuri în tonuri nude, roz delicat sau poţi chiar folosi un gloss.
  6. Renunţă la pudră. Sau cel puţin foloseşte-o în cantităţi foarte mici. Înaintarea în vârstă face ca pielea ta sa nu mai pară atât de fermă, nu mai produce atât de mult ulei, iar pudra aplicată nu face decât să-ţi accentueze ridurile şi imperfecţiunile.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: trucuri , imbatranire