VIDEO Transformare spectaculoasă! Cum să arăţi exact ca Meghan Markle în ziua nunţii

  • 81 afişări
26 iunie 2018
VIDEO Transformare spectaculoasă! Cum să arăţi exact ca Meghan Markle în ziua nunţii

Galerie foto

VIDEO Transformare spectaculoasă! Cum să arăţi exact ca Meghan Markle în ziua nunţii (galerie foto)VIDEO Transformare spectaculoasă! Cum să arăţi exact ca Meghan Markle în ziua nunţii (galerie foto)VIDEO Transformare spectaculoasă! Cum să arăţi exact ca Meghan Markle în ziua nunţii (galerie foto)VIDEO Transformare spectaculoasă! Cum să arăţi exact ca Meghan Markle în ziua nunţii (galerie foto)
Machiajul pe care Meghan Markle l-a purtat în ziua nunţii a inspirat o generaţie întreagă sau, cel puţin, a reuşit să schimbe tendinţele de frumuseţe ale mireselor în această vară. 
 
Foarte multe femei s-au lăsat inspirate de alegerea făcută de Ducesa de Sussex, care a optat pentru un look natural, luminos şi subtil, printre care se numără şi vlogger-ul de beauty, Promise Tamang, care s-a trasformat complet în Meghan Markle.
 
Tânăra este cunoscută şi admirată pentru talentul său în make-up, aceasta reuşind numeroase transformări grozave, printre care se numără şi Ed Sheeran sau păpuşile Bratz. Aceasta a postat întregul proces de machiaj pe canalul său de Youtube, iar rezultatul a fost fascinant pentru că nu doar a realizat un machiaj asemănător celui purtat de Meghan Markle în ziua nunţii, ci pur şi simplu şi-a schimbat complet înfăţişarea, arătând ca soţia Prinţului Harry.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!