31 de modele de rochii de primăvară pe care trebuie să începi să le porţi de acum

  • 439 afişări
08 martie 2018
31 de modele de rochii de primăvară pe care trebuie să începi să le porţi de acum

Galerie foto

31 de modele de rochii de primăvară pe care trebuie să începi să le porţi de acum (galerie foto)31 de modele de rochii de primăvară pe care trebuie să începi să le porţi de acum (galerie foto)31 de modele de rochii de primăvară pe care trebuie să începi să le porţi de acum (galerie foto)31 de modele de rochii de primăvară pe care trebuie să începi să le porţi de acum (galerie foto)

Pentru că primele raze de soare şi-au făcut simţite prezenţa, am decis să aducem un aer proaspăt şi garderobei şi să ne pregătim deja ţinutele de primăvară-vară.

Ştim că cele mai mai confortabile alegeri sunt jeanşii, sneakerşii şi tricourile basic, dar pentru o atingere feminină, alege să porţi o rochie lejeră şi vaporoasă. Modelele din acest sezon aduc atât noi imprimeuri şi jocuri de culori, cât şi noi siluete. Printre favoritele sezonului vor fi rochiile cu volane, pe umăr sau midi, cu imprimeuri florale sau dungi în nuanţe aprinse.

Pentru un look fără cusur, extrem de confortabil şi feminin, am ales 31 de modele care să te inspire în sezonul ce urmează.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: rochii , primavara , tendinte 2018