5 piese vestimentare ale anilor '90 care au revenit în garderoba feminină

  • 325 afişări
5 piese vestimentare ale anilor '90 care au revenit în garderoba feminină

16 februarie 2018 Alexandra Necsoiu

Galerie foto

5 piese vestimentare ale anilor '90 care au revenit în garderoba feminină (galerie foto)5 piese vestimentare ale anilor '90 care au revenit în garderoba feminină (galerie foto)5 piese vestimentare ale anilor '90 care au revenit în garderoba feminină (galerie foto)5 piese vestimentare ale anilor '90 care au revenit în garderoba feminină (galerie foto)

Noile tendinţe nu au putut trece neobservate, mai ales că suntem deja familiarizaţi cu câteva dintre cele mai stylish piese vestimentare care au o revenire spectaculoasă. Aşa cum ne-am obişnuit, moda este în continuă schimbare, reinterpretare sau actualizare, iar în anul 2018, cinci dintre cele mai purtate tendinţe ale anilor ’90 revin spectaculos în garderoba feminină.

Kitten Heels

Atunci: Încă din acea perioadă acest model cu toc mic şi subţire făcea furori, iar bunicile noastre pot confirma lucrul acesta.

Acum: Cu ajutorul detaliilor minimaliste şi a vârfului ascuţit, acestea nu sunt doar feminine, ci şi sexy. Dacă până acum ne impresionau pantofii kitten heels, acum putem adopta cu uşurinţă şi ghetele tip şosetă.

Nuanţe Pastel

Atunci: Nuanţele pastelate obişnuiau a fi purtate alături de bluze polo sau turtleneck, dar mai ales cu un pulover înnodat, de-a lungul umerilor.

Acum: Clasicele tonuri pastelate au un aspect edgy şi se regăsesc în majoritatea pieselor vestimentare, de la jachete din piele în nuanţe albastre sau de lavandă, până la bocanci Dr. Martens în nuanţe de roz milenial.

Sneakerşi Albi

Atunci: În acea perioadă femeile obişnuiau să poarte sneakerşii albi alături de dresuri nude pentru a obţine un look girly şi confortabil.

Acum: Acest model a fost văzut nu doar de ţinutele de street style, ci şi pe covorul roşu, alături de rochii elegante, ceea ce ne demonstrează că poate fi purtat alături de orice piesă vestimentară, în orice stil.

Umeri definiţi

Atunci: Cu siguranţă îţi aminteşti de ţinutele în care blazerele erau purtate cu epoleţi sau bureţi care să ofere volum şi definire umerilor.

Acum: În anul 2018, acest trend al umerilor laţi, definiţi, aduce şi noi imprimeuri şi elemente florale pentru un look care să jongleze cu accentele feminine şi masculine.

Pantaloni cu talie înaltă şi curea subţire

Atunci:  Iată un look ideal de purtat alături de un cardigan sau blazer.

Acum: Nuanţele închise sunt perfecte pentru ţinutele de birou, iar cu puţină creativitate poţi crea ţinute care să te ajute să obţii efectul de alungire şi să câştigi câţiva centimetri în plus.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tinute , tendinte anii 90