6 tendinţe pe care trebuie să le încerci până la sfârşitul anului

  • 430 afişări
14 decembrie 2017 Alexandra Necsoiu
6 tendinţe pe care trebuie să le încerci până la sfârşitul anului

Galerie foto

6 tendinţe pe care trebuie să le încerci până la sfârşitul anului (galerie foto)6 tendinţe pe care trebuie să le încerci până la sfârşitul anului (galerie foto)6 tendinţe pe care trebuie să le încerci până la sfârşitul anului (galerie foto)6 tendinţe pe care trebuie să le încerci până la sfârşitul anului (galerie foto)

Nu putem încheia anul 2017 fără să testăm cele mai cool trenduri şi mixuri care să ne scoată din zona de confort. De-a lungul anului, indiferent de sezon, câteva tendinţe au rămas neschimbate, fiind potrivite nu doar în zilele însorite de vară, ci şi iarna, când temperaturile nu sunt tocmai favorabile.

Un look all white. Până acum am tot auzit de ţinute all black, în special în sezonul rece. Dar ce zici de o provocare? Adoptă o ţinută all white în această iarnă care să te scoată în evidenţă, alegând nu doar nuanţe de alb pur, ci şi subtonuri precum crem sau bej. Rezultatul va fi unul de impact din punct de vedere vizual, iar cu ajutorul pieselor vestimentare potrivite şi a mix-ului de texturi, vei obţine un look interesant.

Botine supraelastice. Cunoscute şi ca botine tip şosetă, botinele supraelastice au adus un aer proaspăt şi creativ garderobei feminine. Putând fi integrate în orice ţinută, multe femei au decis că este mult mai uşor să le confecţioneze chiar ele. Astfel, cu ajutorul unei perechi de pantofi stiletto şi o pereche de şosete fancy aplicate peste, au reuşit să obţină orice tip de model sau nuanţă şi-au dorit şi, bineînţeles, cu mai puţini bani.

Accesorii supradimensionate. De acord. Poate că pentru o ţinută de zi cu zi, impactul ar fi prea puternic şi exagerat însă, dacă vorbim de o seară în oraş, o petrecere sau un eveniment, accesoriile supradimensionate sunt întotdeauna o alegere potrivită. Cu toate astea, trebuie să ţii cont de câteva aspecte. Optează pentru o ţinută simplă şi evită să o încarci prea tare cu accesorii. De altfel, pentru o ţinută monocromă, alege să porţi un accesoriu într-o nuanţă puternică.

Ţinute monocrome. Cea mai simplă soluţie pentru a obţine o ţinută de acest gen este să optezi pentru un costum. Ideal este să uiţi de nuanţele neutre sau modelele clasice şi să alegi să porţi tonuri aprinse, puternice. Alături de o pereche de pantofi stiletto vei obţine un joc armonios între stilurile masculin şi feminin şi tot ce ai nevoie pentru a completa ţinuta este atitudinea.

Pantofi cu toc şi şosete. Iată un duo despre care s-a tot vorbit în ultimul an şi de care multe femei s-au temut. Ce-i drept, pare destul de dificil, dar cu texturile şi nuanţele potrivite poţi obţine efectul dorit. Testează şi experimentează până când vei obţine o combinaţie reuşită pentru ţinuta pe care vrei să o adopţi.

Gulerele de blană. Dacă ar fi să povestim despre un accesoriu ultrafeminin, cu siguranţă vom vorbi despre gulerele de blană. Acestea oferă un aer sofisticat, feminin şi elegant, fiind o modalitate rapidă de a completa o ţinută şi de a o scoate în evidenţă, fără să ofere un aspect impunător.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tendinte , sfarsit de an , tinute