Accesoriul care a epuizat stocurile în doar câteva minute după ce a fost purtat de logodnica Prinţului Harry

  • 1689 afişări
07 decembrie 2017 Alexandra Necsoiu
Accesoriul care a epuizat stocurile în doar câteva minute după ce a fost purtat de logodnica Prinţului Harry

Galerie foto

Accesoriul care a epuizat stocurile în doar câteva minute după ce a fost purtat de logodnica Prinţului Harry (galerie foto)Accesoriul care a epuizat stocurile în doar câteva minute după ce a fost purtat de logodnica Prinţului Harry (galerie foto)Accesoriul care a epuizat stocurile în doar câteva minute după ce a fost purtat de logodnica Prinţului Harry (galerie foto)Accesoriul care a epuizat stocurile în doar câteva minute după ce a fost purtat de logodnica Prinţului Harry (galerie foto)

Se pare că orice ar purta Meghan Markle, logodnica Prinţului Harry, epuizează stocurile. După prima sa apariţie publică, în ziua în care cei doi s-au logodit, actriţa a purtat o haină albă Line, care valorează 750 de dolari, iar în următoarele zile, modelul nu s-a mai găsit pe stoc.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu pantofii săi Aquazzura şi geanta Strathberry pe care a donat-o după prima sa apriţie după logodnă. Un fenomen similar a avut loc şi în anul 2010, când Kate Middleton a purtat o geantă Saks Fifth Avenue  care a epuizat stocurile în doar 11 minute.

Geanta purtată de actriţa americană Meghan Markle dispune de 20 de nuanţe şi valorează 675 de dolari. Potrivit site-ului, stocurile vor fi din nou disponibile începând cu ianuarie 2018.

Foto: hepta, strathberry

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: stocuri , epuizare , meghan markle , geanta