Alex Borstein, pe covorul roşu la Premiile Emmy, în rochia de mireasă purtată în 1999

  • 294 afişări
20 septembrie 2018 Alexandra Necsoiu
Alex Borstein, pe covorul roşu la Premiile Emmy, în rochia de mireasă purtată în 1999

Galerie foto

Alex Borstein, pe covorul roşu la Premiile Emmy, în rochia de mireasă purtată în 1999Alex Borstein, pe covorul roşu la Premiile Emmy, în rochia de mireasă purtată în 1999Alex Borstein, pe covorul roşu la Premiile Emmy, în rochia de mireasă purtată în 1999Alex Borstein, pe covorul roşu la Premiile Emmy, în rochia de mireasă purtată în 1999
Alex Borstein a fost prezentă pe covorul roşu la cea de-a 70-a ediţie a Premiilor Emmy, de unde a plecat acasa cu câteva premii extrem de importante. Cu toate astea, vei fi surprinsă să descoperi că, de fapt, rochia pe care a purtat-o în seara evenimentului a mai fost purtată şi cu altă ocazie memorabilă: nunta ei.
 
Într-un interviu pentru Glamour pe care l-a acordat pe covorul roşu, actriţa a vorbit despre alegerea sa vestimentară, o rochie lungă argintie pe care a purtat-o în anul 1999 la nunta cu fostul ei soţ, Jackson Douglas.
 
”De fapt, aceasta este rochia mea de mireasă”, povesteşte Alex. ”Este de acum 20 de ani. Mariajul nu a rezistat, dar rochia da şi mi-am dorit să-i ofer o nouă şansă, aşa că acum este rochia mea pentru Premiile Emmy. Acesta este adevărul”, a continuat actriţa. 
 
Borstein şi Douglas s-au căsătorit în anul 1999 şi au divorţat în anul 2014.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!