Angelina Jolie, apariţie fascinantă în Ralph & Russo. S-a îmbrăcat ca o ducesă

  • 6409 afişări
30 iunie 2018
Angelina Jolie, apariţie fascinantă în Ralph & Russo. S-a îmbrăcat ca o ducesă

Galerie foto

Angelina Jolie, apariţie fascinantă în Ralph & Russo. S-a îmbrăcat ca o ducesă (galerie foto)Angelina Jolie, apariţie fascinantă în Ralph & Russo. S-a îmbrăcat ca o ducesă (galerie foto)Angelina Jolie, apariţie fascinantă în Ralph & Russo. S-a îmbrăcat ca o ducesă (galerie foto)Angelina Jolie, apariţie fascinantă în Ralph & Russo. S-a îmbrăcat ca o ducesă (galerie foto)
Angelina Jolie s-a lăsat inspirată de  stilul vestimentar al lui Meghan Markle şi a demonstrat că Ducesa de Sussex nu este singura americancă stilată care poate purta cu graţie o pălărie fantezistă.
 
Actriţa în vârstă de 43 de ani a fost prezentă la un eveniment din Londra, la Catedrala St. Paul. Fosta soţie a lui Brad Pitt a ales să poarte o rochie Ralph & Russo, în nuanţă gri pal, cu decolteu căzut şi detalii în jurul taliei, alături de o pereche de de mănuşi în aceeaşi nuanţă şi o pălărie fantezistă uper chic. 
 
Deşi Regina Elisabeta trebuia să fie şi ea prezentă pentru a oficializa ceremonia, aceasta a lipsit, anunţând în ultimul moment că nu se simte prea bine. 
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!