Angelina Jolie, într-o rochie spectaculoasă, la un eveniment monden

  • 3158 afişări

Angelina Jolie, într-o rochie spectaculoasă, la un eveniment monden

19 decembrie 2017


Galerie foto

Angelina Jolie, într-o rochie spectaculoasă, la un eveniment mondenAngelina Jolie, într-o rochie spectaculoasă, la un eveniment mondenAngelina Jolie, într-o rochie spectaculoasă, la un eveniment mondenAngelina Jolie, într-o rochie spectaculoasă, la un eveniment monden

Actriţa a fost  în centrul atenţiei la decernarea premiilor Asociaţiei Corespondenţilor Naţiunilor Unite.
 

Foto: HeptaÎnsoţită de patru dintre cei şase copii ai săi, pe care îi ia aproape de fiecare dată cu ea atunci când participă la evenimente de premiere sau cine elegante, Angelina a fost din nou în centrul atenţiei la decernarea premiilor Asociaţiei Corespondenţilor Naţiunilor Unite.


Actriţa a urcat pe scenă alături de fiicele sale, Shiloh şi Zahara, şi de fiii Pax şi Knox şi a ţinut un discurs emoţionant despre lupta pentru libertate şi drepturile omului. 


Actriţa în vârstă de 42 de ani a arătat fabulos într-o rochie neagră de seara, mulată şi cu un corset care i-a subliniat formele. De asemenea, ţinuta a fost pusă în valoare de mănuşile lungi şi de capa albă, pe care i-a ţinut-o unul dintre băieţi. Cât despre coafură, actriţa a optat pentru bucle lejere.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie , rochie