Apariţie rafinată la botezul Prinţului Louis. Cât de graţioasă a fost Meghan Markle

  • 613 afişări
11 iulie 2018
Apariţie rafinată la botezul Prinţului Louis. Cât de graţioasă a fost Meghan Markle

Galerie foto

Apariţie rafinată la botezul Prinţului Louis. Cât de graţioasă a fost Meghan Markle (galerie foto)Apariţie rafinată la botezul Prinţului Louis. Cât de graţioasă a fost Meghan Markle (galerie foto)Apariţie rafinată la botezul Prinţului Louis. Cât de graţioasă a fost Meghan Markle (galerie foto)Apariţie rafinată la botezul Prinţului Louis. Cât de graţioasă a fost Meghan Markle (galerie foto)
Nelipsită de la botezul Prinţului Louis, cel de-al treilea copil al Prinţului William şi Kate Middleton, a fost Meghan Markle care a surprins, ca de fiecare dată, prin eleganţa, feminitatea şi stilul său aparte.
 
Soţia Prinţului Harry a optat de data aceasta pentru o rochie simplă, în nuanţă verde-măslin, creaţie vestimentară a casei de modă Ralph Lauren, pe care a completat-o cu o pălărie Stephen Jones în aceeaşi nuanţă. Modelul a fost creat pentru Ducesa de Sussex însă, de la acelaşi deisgner, puteţi achiziţiona o rochie similară la preţul de 140 de euro. Ţinuta a fost completată de pantofii din piele semnaţi Manolo Blahnik.
 
De când s-a căsătorit cu Prinţul Harry, apariţiile Ducesei de Sussex au fost fără cusur, de cele mai multe ori, fosta actriţă optând pentru tonrui neutre şi piese vestimentare în linii simple.
 
Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , botez , printul louis