Bijuterii de aur cu poveşti româneşti, ideale pentru femeia modernă, pe care le poţi achiziţiona online

  • 247 afişări
24 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Bijuterii de aur cu poveşti româneşti, ideale pentru femeia modernă, pe care le poţi achiziţiona online

Galerie foto

Bijuterii- creaţii româneştiBijuterii- creaţii româneştiBijuterii- creaţii româneştiBijuterii- creaţii româneşti
”Diamonds Are a Girl's Best Friend” spunea pe note de jazz Marilyn Monroe, sex-simbol al anilor '50. Fiecare femei îşi doreşte să aibă în colecţia sa de bijuterii modele care spun o poveste, bijuterii care să le facă să se simtă autentice, dar mai ales speciale şi care să le încarce şi învăluie cu o aură a frumuseţii. Brandul IONA cu siguranţă este unul în care să te regăseşi şi care să te facă să te simţi o femeie puternică, dar mai ales o femeie care pune preţ pe cultura românească. 
 
Bijuteriile sunt create de designeri şi meşteri din România şi împreună spun poveştile simbolurilor din cultura românească şi cea universală. Lucrate în aur de 14K galben, alb sau roz, acestea vin în trei colecţii care poartă denumiri sugestive precum, The Nature, Urban Goddess, Azteca, dar şi o capsulă numită Black Label. 
 
„Bijuteriile se pot personaliza, astfel încât piesele să fie cu adevărat unice şi remarcabile pentru posesoarele lor. Noi credem în femeile IONA, femei moderne, puternice şi asumate. Pentru ele am creat bijuterii din aur, cu simboluri şi semnificaţii în care să se regăsească” spune Simona Telteu, Managing Partner IONA. „Ne dorim ca shopping-ul de “fine jewelry” să fie o experienţă caldă şi personală. Bijuteriile nu sunt făcute să stea în spatele unor vitrine intimidante şi strălucitoare, ci să fie purtate cu emoţie.”
 
Cu un design extrem de fin, delicat şi minimalist, bijuteriile pot fi regăsite acum şi în magazinul online, unde clienţii dispun de numeroase servicii, de la livrarea gratuită şi plata în rate, până la posibilitatea personalizării produsului dorit sau întreţinerea gratuită a acestora. Nu uita să-ţi creezi propriul ”Wishlist” şi lasă-te inspirată pentru următoarele cadouri pe care le poţi dărui femeilor din viaţa ta.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: bijuterii