Blake Lively, declaraţie de dragoste inedită pentru soţul ei, pe covorul roşu

  • 139 afişări
17 mai 2018
Blake Lively, declaraţie de dragoste inedită pentru soţul ei, pe covorul roşu

Galerie foto

Blake Lively, declaraţie de dragoste inedită pentru soţul ei, la premiera Deadpool 2 (galerie foto)Blake Lively, declaraţie de dragoste inedită pentru soţul ei, la premiera Deadpool 2 (galerie foto)Blake Lively, declaraţie de dragoste inedită pentru soţul ei, la premiera Deadpool 2 (galerie foto)Blake Lively, declaraţie de dragoste inedită pentru soţul ei, la premiera Deadpool 2 (galerie foto)

Cu ultimele sale apariţiu pe covorul roşu, Blake Lively i-a făcut câteva declaraţii subtile soţului ei, Ryan Reynolds, cu ajutorul pieselor vestimentare.

Dacă la Met Gala actriţa a apărut pe covorul roşu purtând un clutch pe care era scris “Reynolds”, alături de iniţialele lui şi ale celor două fiice, a doua zi a ales să poarte o şapcă de baseball cu logo-ul Aviation Gin, compania pe care soţul ei o deţine.

Poate că cele două alegeri au trecut neobservate, acestea necesitând foarte multă atenţie pentru a putea fi descoperite şi descifrate, însă Blake şi-a arătat toată susţinerea pentru Ryan la premiera din New York a filmului Deadpool 2. Actriţa a ales să fie versiunea feminină a lui Deadpool, optând  pentru o rochie neagră din paiete, fără bretele, semnată Brandon Maxwell, elementul definitoriu fiind chiar eşarfa legată în talie.

Pentru a-şi completa look-ul, Blake a ales să poarte un ruj roşu aprins, cercei negri Lorraine Schwartz şi un clutch sclipitor care arată ca o casetă pe care scrie “Party Mix”, un alt detaliu specific personajului pe care Ryan Reynolds îl joacă.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!