Brigitte Macron, alegere vestimentară neobişnuită. Cum arată în skinny jeans la 65 de ani

  • 770 afişări
03 iulie 2018
Brigitte Macron, alegere vestimentară neobişnuită. Cum arată în skinny jeans la 65 de ani

Galerie foto

Brigitte Macron, alegere vestimentară neobişnuită. Cum arată în skinny jeans la 65 de ani (galerie foto)Brigitte Macron, alegere vestimentară neobişnuită. Cum arată în skinny jeans la 65 de ani (galerie foto)Brigitte Macron, alegere vestimentară neobişnuită. Cum arată în skinny jeans la 65 de ani (galerie foto)Brigitte Macron, alegere vestimentară neobişnuită. Cum arată în skinny jeans la 65 de ani (galerie foto)

Când vine vorba de garderoba sa, Brigitte Macron ştie cum să jongleze cu stilurile vestimentare. Dacă până acum ne-a obişnuit cu apariţiile sale în rochii prea scurte sau prea mulate, de data aceasta, Prima Doamnă a Franţei revine cu un look lejer.

La 65 de ani, soţia Preşedintelui Emmanuel Macron nu se teme de jeanşii skinny, dovadă fiind cea mai recentă apariţie a sa pe străzile din Paris, cu ocazia prezentării de modă Giambattista Valli Haute Couture. Brigitte Macron a ales să poarte un tricou roşu alături de jeanşi skinny şi o pereche de ghete maro.

Nu este prima oară când Prima Doamnă a Franţei este văzută în astfel de ţinute, aceasta făcând aceste alegeri vestimentare şi pentru plimbările cu bicicleta sau chiar în vizitele oficiale din India şi Washington D.C. din lunile martie şi aprilie.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: brigitte macron , skinny jeans