Brigitte Macron, la 64 de ani, în cea mai strâmtă rochie mini de până acum

  • 7065 afişări
21 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Brigitte Macron, la 64 de ani, în cea mai strâmtă rochie mini de până acum

Galerie foto

Brigitte Macron, la 64 de ani, în cea mai strâmtă rochie mini de până acum (galerie foto)Brigitte Macron, la 64 de ani, în cea mai strâmtă rochie mini de până acum (galerie foto)Brigitte Macron, la 64 de ani, în cea mai strâmtă rochie mini de până acum (galerie foto)Brigitte Macron, la 64 de ani, în cea mai strâmtă rochie mini de până acum (galerie foto)

Brigitte Macron a atras din nou privirile, de data aceasta la întâlnirea cu Henric, Mare Duce de Luxemburg şi soţia sa, Maria Teresa, Mare Ducesă de Luxemburg.

Prima Doamnă a Franţei, în vârstă de 64 de ani a ales să poarte o rochie albastră, mini şi incredibil de strâmtă, care i-a accentuat silueta perfectă. Alegerea făcută a fost considerată una îndrăzneaţă, fiind de altfel analizată până în cele mai mici detalii.

Ca accesorii, Brigitte a ales să poarte o pereche de pantofi stiletto în nuanţă albastru royal şi un cordon negru în talie, din piele. La dineul oficial, însă, Prima Doamnă a Franţei a respectat protocolul şi nu a mai purtat rochii scurte, ci o vestimentaţie elegantă albă până în pământ.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!