Ce rochie de mireasă va purta logodnica Prinţului Harry

  • 389 afişări
20 decembrie 2017
Ce rochie de mireasă va purta logodnica Prinţului Harry

Galerie foto

Ce rochie de mireasă va purta logodnica Prinţului Harry (galerie foto)Ce rochie de mireasă va purta logodnica Prinţului Harry (galerie foto)Ce rochie de mireasă va purta logodnica Prinţului Harry (galerie foto)Ce rochie de mireasă va purta logodnica Prinţului Harry (galerie foto)

Încă de când şi-au anunţat logodna, Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost în atenţia presei, iar fiecare detaliu despre nuntă, organizare sau rochia de mireasă nu poate scăpa prea uşor.

Cei doi au confirmat că nunta va avea loc pe data de 19 mai 2018 şi, cum mireasa este cea care va fi în centrul atenţiei, mulţi dintre noi îşi doresc să vadă cum va arăta rochia.

Până acum, purtătorul de cuvânt al designerului Inbal Dror a confirmat pentru publicaţia People că aceasta a fost abordată de familia regală a Marii Britanii pentru a trimite schiţa unei rochii, lucru pe care l-a şi făcut deja. Designerul nu a oferit detalii despre aceasta, susţinând că procesul de creaţie este secret.

Dror a mai creat rochii pentru celebrităţi, printre acestea numărându-se cântăreaţa Beyonce şi actriţa Naomi Watts. Rochiile de mireasă create de Dror sunt, de obicei, bogat ornamentate, au o tăietură amplă a decolteului şi detalii din voal.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!