Ce tendinţe aduce 2018 pentru costumele de nuntă

  • 879 afişări
15 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Ce tendinţe aduce 2018 pentru costumele de nuntă

Galerie foto

Ce tendinţe aduce 2018 pentru costumele de nuntă (galerie foto)Ce tendinţe aduce 2018 pentru costumele de nuntă (galerie foto)Ce tendinţe aduce 2018 pentru costumele de nuntă (galerie foto)Ce tendinţe aduce 2018 pentru costumele de nuntă (galerie foto)

Te căsătoreşti anul acesta şi eşti în căutarea unui costum de mire pentru o apariţie memorabilă, care să rămână actual şi peste ani? Fie că mergi în magazin sau îţi croieşti un costum pe măsurile tale, cei de la Tudor Tailor îţi propun cele mai noi tendinţe pentru costumul de mire din care să te inspiri. Află din rândurile ce urmează care este trendul cel mai potrivit staturii tale şi cum să îţi asortezi ţinuta cu tematica nunţii voastre:

1. Costumul casual, în culori deschise

Dacă aveţi o nuntă modernă, cu o tematică ieşită din comun sau pur şi simplu faceţi nunta vara şi vrei o ţinută relaxată, în care să te simţi bine, alege un costum în culori deschise, neutre. Gri, bleu, chiar bejul şi cremul sunt nuanţe care nu reţin căldură, păstrează confortul termic pe tot parcursul evenimentului, iar asta înseamnă că vei putea dansa toată noaptea fără să te încălzeşti.

Poartă acest tip de sacou cu o vestă sau alte accesorii în culori închise precum burgundy şi obţii o ţinută la fel de modernă, potrivită mai mult unei nunţi ce are loc toamna. Deşi specialiştii recomandă pantofi Oxford negri, simpli, la o astfel de ţinută mai casual este recomandat un pantof în culoare mai deschisă, precum este maroul. Iar dacă petrecerea are loc la mare, pe marginea unui lac sau chiar într-un peisaj rustic, poţi alege cu încredere o pereche de pantofi loafers.

2. Costumul „neasortat”: Mixul de culori puternice şi printuri

Un mire cu o nuntă altfel are şi un outfit pe măsură şi nu îi e teamă să fie în centrul atenţiei, alături de frumoasa lui mireasă. Şi până la urmă, trebuie să te diferenţiezi de cavalerii de onoare, nu? Nu te teme să alegi de exemplu o vestă într-o culoare care să pună toată ţinuta în evidenţă. Sau şi mai îndrăzneţ este să alegi un sacou foarte colorat pe care să îl combini cu o vestă într-o culoare complementară.

Te poţi juca mult şi cu accesoriile în culori aprinse, însă ai grijă să nu exagerezi, pentru că o poţi da în extrema cealaltă. Două culori care să contrasteze sunt suficiente chiar şi pentru ţinuta mirelui.

3. Costumul în carouri heritage, must have-ul sezonului de nunţi

Foarte mulţi designeri internaţionali au readus în colecţiile lor articole de vestimentaţie în carouri, iar ţinutele de mire nu au fost ignorate. Nu renunţa la aspect în detrimentul confortului! Anul acesta, le poţi avea pe amândouă. Carourile sunt potrivite oricărui tip de material, aşa că le poţi purta în orice sezon. Cele mai potrivite carouri pentru un costum de mire sunt cele mari, alcătuite din linii subţiri. Astfel, poţi adăuga şi accesoriile pe care ţi le doreşti, fără să încarci foarte mult ţinuta.

4. Costumul din trei piese de culori diferite

Pe lângă un look mai versatil, costumul din trei piese este şi util mirilor, mai ales că vor sta toată noaptea pe ringul de dans.

„Recomand acestă alegere - sacou şi vestă - mai ales în culori contrastante, pentru că mirii pot purta piesele vestimentare şi după eveniment. Singura diferenţă va fi accesorizarea. Sacoul şi vesta pot fi purtate împreună sau separat şi reprezintă o investiţie utilă pentru viitor, fiind piese vestimentare care pot fi repurtate”, ne spune Eduard Ghirca, Personal Fashion Advisor Tudor Tailor.

5. Ce poartă bărbaţii care nu au rolul principal la nuntă

Deşi într-o proporţie mai mică, naşii, socrii şi cavalerii de onoare sunt şi ei în lumina reflectoarelor. Spre deosebire de miri, care încep să abordeze look-uri cât mai îndrăzneţe, restul domnilor de la nuntă abordează o ţinută clasică, neutră, tocmai pentru a nu eclipsa mirele.

Un alt argument pentru care socrii şi naşii aleg o astfel de ţinută este şi vârsta - care de obicei porneşte de la 40 de ani în sus - care cere o ţinută neutră. Tendinţa principală pentru astfel de ţinute este albastrul declinat în toate nuanţele sale. De
obicei, domnii aleg costumul din două piese, croite din aceeaşi ţesătură. Accesoriile sunt simple şi nu atrag prea mult atenţia asupra lor. Naşii aleg să rămână în zona elegantă, uneori aleg şi dungi fine sau carouri la fel de fine.

Cel mai mare avantaj al tendinţelor pentru costumele de mire şi ceremonie este faptul că poţi purta costumul şi la alte evenimente, după petrecere. Ţinutele anului 2018 recomandă un look relaxat, deci poţi repurta sacoul, de exemplu, chiar şi
atunci când alcătuieşti o ţinută business casual.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nunta , tendinte 2018 , costume de nunta