Cel mai simplu mod de a îngriji încălţămintea din catifea

  • 391 afişări
Cel mai simplu mod de a îngriji încălţămintea din catifea

22 septembrie 2017

Galerie foto

Cel mai simplu mod de a îngriji încălţămintea din catifea (galerie foto)Cel mai simplu mod de a îngriji încălţămintea din catifea (galerie foto)Cel mai simplu mod de a îngriji încălţămintea din catifea (galerie foto)Cel mai simplu mod de a îngriji încălţămintea din catifea (galerie foto)

Aşa cum în anii ’90 piesele vestimentare din catifea erau un must have, la fel se întâmplă şi toamna aceasta, iar o ţinută nu poate fi completă fără o pereche de ghete sau cizme peste genunchi din catifea.

Chiar dacă se numără printre favoritele sezonului, întâmpinăm o mică dificultate: Cum întreţinem un material atât de delicat?

Ai nevoie de: o soluţie protectoare pentru canapele.

Ce trebuie să faci: Foloseşte produsul la o distanţă mare astfel încât să nu deteriorezi materialul (cel puţin 15 cm) şi aplică-l pe încălţămintea din catifea. De altfel, ai grijă să nu aplici prea mult produs sau să-l pulverizezi prea tare. Cu siguranţă, un spray protector nu va face materialul complet rezistent la apă însă, vei reuşi să ţii departe petele şi stropii de apă. Pentru a păstra un aspect proaspăt, îndepărtează murdăria cu ajutorul unei periuţe de dinţi.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: incaltaminte , toamna , catifea , ingrijire