Colecţia Pre-Toamnă 2018 Ermanno Scervino

  • 103 afişări
08 februarie 2018 Alexandra Necsoiu
Colecţia Pre-Toamnă 2018 Ermanno Scervino

Galerie foto

Colecţia Pre-Toamnă 2018 Ermanno Scervino (galerie foto)Colecţia Pre-Toamnă 2018 Ermanno Scervino (galerie foto)Colecţia Pre-Toamnă 2018 Ermanno Scervino (galerie foto)Colecţia Pre-Toamnă 2018 Ermanno Scervino (galerie foto)

Colecţia Pre-Toamnă Ermanno Scervino se adresează femeii moderne şi cosmopolite, pasionată de alura estetică contemporană a brandului.

ROCHII: Preţioase, realizate din mătase, georgette, satin sau crêpe, rochiile ultra-feminine sunt îmbogăţite cu detalii din dantelă Valenciennes.    

JACHETE: Paltoanele de inspiraţie militară din lână de mohair dublu sau lână bouclé sunt create prin cele mai sofisticate tehnici, iar mânecile şi gulerele cu detalii din blană le conferă o notă preţioasă.

Must-have: gecile oversized în culori aprinse, amplificarea stilului sport-couture.

TEXTURI: Prince of Wales, houndstooth şi tartan, inspirate din garderoba masculină, sunt redefinite pentru a căpăta un aer feminin prin alăturările de texturi si culori neobişnuite, dar şi prin accentele florale.

PANTALONII: De inspiraţie britanică sau evazaţi în stilul anilor ’70, aceştia sunt propuşi într-o fantezie de culori şi alăturaţi puloverelor sau paltoanelor în nuanţe contrastante, dar şi jachetelor de aceeaşi culoare pentru a crea o nouă versiune surprinzătoare a costumului.

ACCESORII: Cizmele lungi, ghetele biker sau pantofii Oxford au aplicaţii care dau o notă rock şi regală ţinutei. Iconica geantă Faubourg, în format mini, este accesorizată cu eşarfe cu logo-ul brandului. Încalţămintea colorată din blană de nurcă marchează nota plină de farmec a colecţiei.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!