Cum s-a îmbrăcat Delia la petrecerea de botez a nepoatei sale. Artista a surprins pe toată lumea

  • 471 afişări
18 aprilie 2018

Cum s-a îmbrăcat Delia la petrecerea de botez a nepoatei sale. Artista a surprins pe toată lumea

Galerie foto

Cum s-a îmbrăcat Delia la petrecerea de botez a nepoatei sale. Artista a surprins pe toată lumeaCum s-a îmbrăcat Delia la petrecerea de botez a nepoatei sale. Artista a surprins pe toată lumeaCum s-a îmbrăcat Delia la petrecerea de botez a nepoatei sale. Artista a surprins pe toată lumeaCum s-a îmbrăcat Delia la petrecerea de botez a nepoatei sale. Artista a surprins pe toată lumea

Delia Matache şi soţul ei, Răzvan Munteanu, au fost naşi dumincă la botezul fetiţei surorii Deliei, care a primit numele Jessica.

Foto: Instagram
Dacă în prima parte a ceremoniei aceasta a ales o rochie din paiete aurii, la care a asortat nişte sandale cu platformă şi o geantă neagră, pentru petrecere, Delia şi-a schimbat outfit-ul.

Artista a optat pentru un costum într-o nuanţă de verde uşor metalizată, confecţionat dintr-o ţesătură fluidă delicată. La acest ansamblu, Delia Matache a ales să combine o pereche de sandale tot cu platformă, de această dată, însă, negre. Look-ul ei este unul curat, dar extrem de elegant.
Outfit-ul Deliei are un preţ extrem de accesibil. Este semnat de Uterqüe, un brand spaniol. Sacoul costă 830 lei, iar pantalonii 509 lei.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: delia , botez