Cum să porţi ghetele peste gleznă şi rochiile, în aceeaşi ţinută

  • 734 afişări
02 noiembrie 2018
Cum să porţi ghetele peste gleznă şi rochiile, în aceeaşi ţinută

Galerie foto

Ţinute alcătuite din rochii şi ghete peste gleznăŢinute alcătuite din rochii şi ghete peste gleznăŢinute alcătuite din rochii şi ghete peste gleznăŢinute alcătuite din rochii şi ghete peste gleznă
Sezonul rece deja şi-a făcut simţită prezenţa şi încă din primele zile în care temperaturile nu au mai fost atât de generoase cu noi, am ştiut că trebuie să aducem o schimbare în garderobă şi ”să scoatem de la naftalină” paltoanele, jachetele îmblănite şi puloverele călduroase. Chiar dacă arsenalul zilelor de toamnă pare destul de agreat de multe dintre noi, nu este obligatoriu să renunţi la rochiile şi fustele în care obişnuiai să-ţi petreci vara. Mai mult, acestea pot fi completate într-o manieră foarte stylish de ghetele peste gleznă, care vor aduce un aer fresh ţinutei tale.
 
De ce nu, poţi alege să porţi o rochie midi şi să-ţi laşi la vedere ghetele, de preferat cu un model jucăuş sau cowboy, pentru a avea un impact impresionant şi pentru a alcătui o ţinută demnă de inspiraţie. Pentru rochiile mini alege să porţi ghete în tonuri neutre şi nu încerca să atragi prea mult atenţia. Rochiile mini, în general, sunt ”periculoase” şi tind să confere o notă vulgară look-ului.
 
Îţi recomandăm însă să alegi o rochie în pliuri, fluidă, pe care să o porţi altături de o pereche de ghete cu toc cui care va complimenta ţinuta şi îi va oferi un aer feminin, elegant şi rafinat. Nu te teme însă de rochiile maxi care, la rândul lor, pot fi purtate într-o manieră elegantă alături de ghetele peste gleznă. Cu toc cui sau pătrat, indiferent de alegera făcută, nu numai că te vei bucura de câţiva centimetri în plus, dar vei avea şi o apariţie impunătoare şi sigură.
 
Chiar dacă sezonul cald s-a încheiat cu mult timp în urmă, nu înseamnă că trebuie să renunţi şi la imprimeurile florale. Chiar şi acum, zilele reci de toamnă pot fi animate cu ajutorul acestui pattern care va face furori şi în acest sezon. De unde ştim? Creatorii de modă ne-au pus la curent cu acest fapt încă din primele zile din Săptămâna Modei unde, noile colecţii pentru sezonul de toamnă-iarnă 2018/2019, a fost un adevărat deliciu pe podium.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ghete