Cum să porţi haina în tonuri camel. Ţinute adoptate de bloggeri şi celebrităţi care să te inspire

  • afişări
Cum să porţi haina în tonuri camel. Ţinute adoptate de bloggeri şi celebrităţi care să te inspire

06 februarie 2017 Alexandra Necsoiu

Cu siguranţă în garderoba ta se regăseşte o haină neagră care să-ţi ofere acel aer elegant de care ai nevoie în acest sezon însă, aceasta a devenit o piesă vestimentară plictisitoare şi care nu mai are un impact atât de puternic.

Bineînţeles, atât fashion bloggerii, cât şi celebrităţile au renunţat la hainele monotone şi au ales să le poarte pe cele în tonuri camel. Această nuanţă reprezintă o adevărată provocare pentru multe dintre noi în sezonul rece, dar totodată, este o alegere care ne oferă eleganţă şi rafinament şi care face ca look-ul adoptat să fie unul extrem de sofisticat şi discret.

Iată cum au ales vedetele şi bloggerii să poarte haina camel şi lasă-te inspirată de acestea. Camel este noul negru.

Foto: Hepta

Galerie foto

Cum să porţi haina în tonuri camel. Ţinute adoptate de bloggeri şi celebrităţi care să te inspire (galerie foto)Cum să porţi haina în tonuri camel. Ţinute adoptate de bloggeri şi celebrităţi care să te inspire (galerie foto)Cum să porţi haina în tonuri camel. Ţinute adoptate de bloggeri şi celebrităţi care să te inspire (galerie foto)Cum să porţi haina în tonuri camel. Ţinute adoptate de bloggeri şi celebrităţi care să te inspire (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!