Cum să te îmbraci în toamna lui 2018 dacă eşti înaltă

  • 744 afişări
05 octombrie 2018
Cum să te îmbraci în toamna lui 2018 dacă eşti înaltă

Galerie foto

Cum să te îmbraci în 2018 dacă eşti înaltăCum să te îmbraci în 2018 dacă eşti înaltăCum să te îmbraci în 2018 dacă eşti înaltăCum să te îmbraci în 2018 dacă eşti înaltă

Deşi fetele înalte sunt invidiate cu privire la înălţimea pe care o au, de foarte multe ori acestea o consideră un dezavantaj, mai ales când vine vorba de cumpărături, unde alegerea unor piese vestimentare poate deveni o adevărată durere de cap. Iată ce ar trebui să conţină garderoba ta dacă eşti o fată înaltă.

Jeanşi skinny. Ei bine, jeanşii skinny sunt cei mai buni prieteni ai fetelor înalte, mai ales pentru faptul că le scot în evidenţă picioarele lungi şi aproape interminabile. Şi, pe lângă asta, nici nu trebuie să-şi facă prea mari probleme pentru lungimea jeanşilor pentru că indiferent cum îi vor purta, vor arăta perfect.

Imprimeuri şi nuanţe puternice. Fără niciun fel de problemă, fetele înalte pot purta nuanţe stridente şi imprimeuri cât mai sofisticate, acestea scoţându-le în evidenţă aproape jumătate din corp. Bineînţeles, acest lucru se aplică atât la bluze, topuri şi cămăşi, cât şi la fuste şi pantaloni.

Accesorii statement. Fie că este vorba de bijuterii sau genţi, eşarfe şi pălării, acestea sunt ideale pentru fetele înalte, mai ales că reprezintă un punct de interes în ţinuta pe care o adoptă. Însă, ideal este să alegi să porţi accesorii de mărimi potrivite, în niciun caz precum genţile hoola hop de la Chanel. Până la urmă, tu trebuie să porţi accesoriile, nu ele pe tine.

Cizme peste genunchi. Este un plus pentru fetele înalte şi posesoare de picioare lungi, mai ales când vine vorba de cizmele peste genunchi. Cu ajutorul acestora vor arăta incredibil de sexy şi va fi foarte uşor să iasă în evidenţă fără prea mult efort.

Cămăşi/ jachete în talie. Cel mai bun mod de a crea proporţii şi de a jongla cu acestea este să optezi pentru o cămaşă sau o jachetă pe care să o porţi legată-n talie.

Rochii/ fuste maxi. Nu era de-ajuns că fetele înalte pot arăta superb oricum, acestea mai pot purta şi orice tip de lungimi când vine vorba de rochii sau fuste. Şi, cum cele mai râvnite pentru orice ocazie sunt piesele maxi, acestea se pot bucura în fiecare moment de prezenţa lor în garderobă.

Tocuri. Cine a spus vreodată că femeile înalte nu pot arăta bine pe tocuri, a făcut o mare greşeală. Acestea nu fac decât să le admirăm şi mai tare, mai ales că tocurile ajută şi la crearea unui aspect plăcut al piciorului.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!