Cum să-ţi alegi pantofii când porţi rochii sau fuste

  • 236 afişări
Cum să-ţi alegi pantofii când porţi rochii sau fuste

08 martie 2018 Alexandra Necsoiu

Tocmai ce ţi-ai luat pe tine fusta favorită sau noua rochie şi totul pare perfect. Până când îţi dai seama că nu te poţi decide ce încălţăminte să porţi. Cu toate sfaturile, trucurile şi sugestiile pe care le găsim pe Internet, tot ni se pare dificil să facem alegerea potrivită.

Dar iată două modalităţi simple de a reuşi să-ţi dai seama ce încălţăminte să alegi în funcţie de ţinuta pe care o adopţi.

Dacă lungimea rochiei/fustei este deasupra genunchiului…

Repetă după noi: Cu cât lungimea rochie este mai mică, cu atât tocul trebuie să fie mai mic. O fustă mini purtată cu pantofi stiletto cu toc foarte înalt va oferi un aspect foarte vulgar şi deloc sexy. Alege, în schimb, să porţi o pereche de pantofi cu toc jos, balerini sau chiar o pereche de sneakerşi albi pentru un look impecabil.

Dacă lungimea rochiei/fustei este peste genunchi…

Dacă pentru o rochie mini tocurile ar fi too much, pentru o rochie midi sau maxi situaţia stă total opus. În momentul în care piciorul este aproape acoperit, cu ajutorul pantofilor cu toc poţi obţine un efect de alungire şi poţi chiar câştiga câţiva centimetri în plus. Pe lângă asta, vei avea o apariţie rafinată şi demnă de admirat.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: rochie , incaltaminte