Cum să-ţi alegi rujul în funcţie de ochelarii pe care îi porţi

  • 84 afişări
09 iulie 2018
Cum să-ţi alegi rujul în funcţie de ochelarii pe care îi porţi

Galerie foto

Cum să-ţi alegi rujul în funcţie de ochelarii pe care îi porţi (galerie foto)Cum să-ţi alegi rujul în funcţie de ochelarii pe care îi porţi (galerie foto)Cum să-ţi alegi rujul în funcţie de ochelarii pe care îi porţi (galerie foto)Cum să-ţi alegi rujul în funcţie de ochelarii pe care îi porţi (galerie foto)

Ochelarii de soare se numără printre favoritele sezonului, iar vara aceasta, noi modele în diferite forme, culori şi dimensiuni nu trebuie să lipsească din colecţia noastră de accesorii. Bineînţeles, pentru un look complet, rujul este şi el nelispit şi, pentru că nu vrei să dai greş, am ales pentru tine cele mai cool mixuri de nuanţe  care vor atrage orice privire în zilele de vară.

Ochelari cu ramă albă şi ruj roşu în nuanţă retro. Fie că alegi să porţi o pereche de ochelari cat eye, fie că optezi pentru un model cu rame rotunde, e musai ca acestea să fie albe. Alături de un ruj roşu deschis, cu accente portocalii, vei obţine un mix retro şi spectaculos pentru zilele călduroase de vară.

Inspiraţia anilor 90 şi rujurile în nuanţe calde de maro. Iată un duo impresionant şi extrem de uşor de obţinut.  Nuanţele calde de maro se potrivesc perfect cu accentele vintage şi subtile representative anilor 90. Pentru un vibe ultrafeminin, lentilele aurii sunt întotdeauna binevenite şi vor schimba radical orice apariţie.

Rame negre de mari dimensiuni şi ruj nude. Ştim că rojul roşu ar face furori alături de o pereche de ochelari cu rame negre, însă pentru un look cald de vară, tonurile nude sunt ideale, iar look-urile naturale şi fresh sunt atracţia sezonului cald.

Ochelari cu rame rose gold şi ruj în nuanţă roz pudrat. Nuanţele de roz pudrat se regăsesc peste tot în garderoba noastră, de la piesele vestimentare de zi cu zi, până la produse de make-up şi accesorii. În cazul acesta, două dintre ele fac un duo de excepţie, reuşind astfel să-ţi transforme instant ţinuta.

Ochelari cu rame în formă de inimă şi ruj roşu aprins. Practic, acest model de ochelari de soare reprezintă chemarea sezonului cald. Pe lângă aerul flirty pe care îl oferă, alături de un ruj în nuanţă roşu aprins acesta oferă o imagine ideală a ceea ce înseamnă zilele de vară.

Foto: 123rf

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ochelari de soare , rujuri , look