De când e Ducesă, Meghan a purtat haine de 200.000 de euro. Cine plăteşte pentru ţinutele ei

  • 870 afişări
16 iulie 2018

De când e Ducesă, Meghan a purtat haine de 200.000 de euro. Cine plăteşte pentru ţinutele ei

Galerie foto

"Superputerea" lui Meghan Markle, dezvăluită în timpul vizitei în Irlanda"Superputerea" lui Meghan Markle, dezvăluită în timpul vizitei în Irlanda"Superputerea" lui Meghan Markle, dezvăluită în timpul vizitei în Irlanda"Superputerea" lui Meghan Markle, dezvăluită în timpul vizitei în Irlanda
 
Dacă va continua aşa, până la sfârşitul anului, va cheltui aproape un milion de lire sterline.
 
 
De când a devenit ducesă, Meghan Markle s-a afişat la evenimentele oficial în 15 ţinute, una mai scumpă decât alta.
 
Foto. Hepta
Când era actriţă, Meghan prefera brandurile accesibile,  dardupă ce s-a căsătorit, aceasta a devenit o împătimită a ţinutelor scumpe, semnate de cele mai mari case de modă din lume. 
 
Dior, Prada, Givenchy, Chanel sunt doar câteva dintre ele. Atât de scumpe sunt ţinutele că ea a purtat, în numai 24 de ore, în Irlanda, haine de peste 31.000 de euro. În comparaţie, Kate Middleton a dat doar 134.500 
 
de euro pe ţinute noi în 2016, iar în 2017 doar 113.000, conform dailymaily.co.uk. În nici două luni, Meghan a dat deja 175.000 de euro pe ţinute noi. 
 
Pe când era actriţă, americanca primea tot felul de ţinute de la marile case care doreau ca ea să le poarte numele. Acum, Meghan nu mai are voie să primească asemenea cadouri, aşa că hainele ei sunt plătite din aceeaşi bani ca cele ale lui Kate, William şi Harry: averea lui Charles. Anul trecut, el a strâns în jur de 23 de milioane de euro, iar membrii tineri ai familiei regale au cheltuit cam 3,8 milioane de euro.
 
Mai mult, Harry are o avere de 30 de milioane, iar unii apropriaţi ai Casei Regale bănuiesc că Meghan împrumută ţinute, ca să nu dea bani pe toate rochiile de la evenimentele oficiale. 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , tinute , cine plateste