De Crăciun, Delia vinde pe site-ul său cârnaţi, sarmale şi ceapă. Cât costă "preparatele"

  • 326 afişări
18 decembrie 2017
De Crăciun, Delia vinde pe site-ul său cârnaţi, sarmale şi ceapă. Cât costă "preparatele"

Galerie foto

Delia, ediţie limitată de CrăciunDelia, ediţie limitată de CrăciunDelia, ediţie limitată de CrăciunDelia, ediţie limitată de Crăciun

În preajma sărbătorilor, Delia pregăteşte mai multe surprize fanilor ei. Printre acestea se numără un nou site,  şi magazinul online unde se regăseşte o colecţie specială de sweatshirts Limited Edition cu tematică de Crăciun.

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, colecţia artistei este una surprinzătoare şi plină de umor, pentru că inspiraţia a fost luată din… gastronomia românească. Astfel, toţi cei care vor cumpăra haine din noua colecţie vor purta cele mai apreciate bucate pe care românii le pun pe masa de Crăciun: sarmale cu mămăliguţă, cârnaţi, brânză, ceapă şi nelipsitul cozonac.

Cele 4 sweatshirts puse în vânzare au fost alese dintre cele 9 modele create de Delia, pe care artista le-a postat pe pagina ei de Instagram, unde cei care o urmăresc au votat printurile care le-au plăcut cel mai mult.   

Grafica pentru sweatshirts aparţine lui Dimitri Caceaune şi David Gal, iar producţia a fost realizată de Lana. Doritorii le pot achiziţiona online, de pe https://shop.deliaofficial.ro/.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: craciun , sarmale , bluza , delia