Double trouble: Julia Roberts şi Elizabeth Stewart, îmbrăcate identic pe covorul roşu

  • 259 afişări
24 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Double trouble: Julia Roberts şi Elizabeth Stewart, îmbrăcate identic pe covorul roşu

Galerie foto

Julia Roberts şi ElizabethJulia Roberts şi ElizabethJulia Roberts şi ElizabethJulia Roberts şi Elizabeth
În urmă cu câteva zile a avut loc Gala Premiilor InStyle 2018 unde, numeroase celebrităţi au fost prezente pe covorul roşu, dar în ciuda ţinutelor impresionante, a rochiilor glam şi a machiajelor fără cusur, nimeni nu a reuşit să ne atragă atenţia aşa cum a făcut-o duo-ul Julia Roberts şi „Stilistul Anului” Elizabeth Stewart, care au fost îmbrăcate identic.
 
Cele două au purtat aceeaşi ţinută, din cap până-n picioare. Este vorba de un costum Givenchy în nuanţă lila care a fost completat cu o cămaşă roz, o pereche de flatform oxford de inspiraţie masculină, iar singurul element care a fost diferit, dar doar în privinţa culorii, a fost geanta.
 
”Vorbeam despre ceea ce vom purta şi am întrebat-o ce-ar fi să purtăm ţinute asemănătoare? Hai să ne îmbrăcăm la fel!”, a explicat Julia Roberts.
 
Ei bine, nu doar ţinutele le-au atras atenţia invitaţilor, ci şi machiajul şi coafura care şi ele, la rândul lor, au fost similare. Cele două au reuşit să păcălească rubrica ”Who Wore it Better”, pentru că amândouă au arătat impecabil şi, cu siguranţă, nu putem alege o câştigătoare.
 
Foto: Hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: julia roberts