De ce Kate Middleton nu are voie să îşi dea jos paltonul în public

  • 1638 afişări

De ce Kate Middleton nu are voie să îşi dea jos paltonul în public

09 februarie 2018

Galerie foto

De ce Kate Middleton nu are voie să îşi dea jos paltonul în publicDe ce Kate Middleton nu are voie să îşi dea jos paltonul în publicDe ce Kate Middleton nu are voie să îşi dea jos paltonul în publicDe ce Kate Middleton nu are voie să îşi dea jos paltonul în public


Ducesa de Cambridge îşi alege cu atenţie fiecare ţinută pe care o poartă în public.

Foto: Hepta

Fiecare ţinută pe care Ducesa o poartă este admirată de femeile din întreaga lume şi apreciată de criticii de modă. Un simbol al eleganţei, Kate este însărcinată cu cel de-al treilea copil şi arată splendid.
Prezenţi într-un tur regal în Scandinavia, Prinţul William şi Kate Middleton au fost din nou în centrul atenţiei. Având ân vedere temperaturile scăzute din Norvegia, Kate a apărut îmbrăcată în palton în majoritatea fotografiilor.
Chiar şi atunci câand au luat prânzul cu Prinţul Haakon şi Printesa Mette-Marit ai Norvegiei, Kate a purtat un palton Dolce and Gabbana cu nasturii închişi până sus.
Se pare că nu frigul a fost cel care a determinat-o pe Kate să nu renunţe la palton, ci protocolul regal. Ducesa nu are voie să îşi dea jos haina în public, pentru că gestul este considerat a fi unul lipsit de eleganţă şi bună-creştere.
Dacă totuşi acest lucru este necesar, Ducesa trebuiă să se îndepărteze de camerele de filmat şi fotografiat.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate middleton , platon