Regina Elisabeta a II-a, apariţie surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Londra

  • 58 afişări
21 februarie 2018

Regina Elisabeta a II-a, apariţie surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Londra

Galerie foto

Regina Elisabeta a II-a, apariţie surprinzătoare la Săptămâna Modei de la LondraRegina Elisabeta a II-a, apariţie surprinzătoare la Săptămâna Modei de la LondraRegina Elisabeta a II-a, apariţie surprinzătoare la Săptămâna Modei de la LondraRegina Elisabeta a II-a, apariţie surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Londra

 

La 91 de ani, Elisabeta a II-a a Marii Britanii a participat pentru prima dată la Săptămâna Modei de la Londra.
 

Foto: Hepta


Regina Elisabeta a participat pentru prima dată la Săptămâna Modei, iar pentru a marca acest eveniment, a îmbrăcat un taior albastru deschis, cu mici cristale Swarovski. Suverana i-a decernat lui Quinn premiul inaugural al Reginei Elisabeta a II-a pentru design britanic. Premiul a fost instituit pentru a recunoaşte rolul jucat de industria modei în societate şi diplomaţie: „design-ul britanic dă dovadă de originalitate şi de un talent excepţional”, informează telegraph.co.uk.

Regina a urmărit defilarea din primul rând, a zâmbit pe tot parcursul evenimentului şi a discutat despre ţinute cu editorul Vogue Anna Wintour. Richard Quinn şi-a prezentat colecţia formată din printuri care mai de care mai colorate şi din veste moderne care au fost pe gustul suvernei.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: regina , londra