Iulia Albu, despre apariţia Simonei Halep, pe covorul roşu. ”Restul lucrurilor pe care le poartă...”

  • 2082 afişări
08 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Iulia Albu, despre apariţia Simonei Halep, pe covorul roşu. ”Restul lucrurilor pe care le poartă...”

Galerie foto

Simona Halep, la un eveniment mondenSimona Halep, la un eveniment mondenSimona Halep, la un eveniment mondenSimona Halep, la un eveniment monden
Iulia Albu este cunoscută pentru criticile sale acide asupra vedetelor din showbiz-ul românesc şi, cum nicio apariţie nu îi scapă, fie că este vorba de viaţa de zi cu zi, fie că este vorba de evenimente mondene, Simona Halep a intrat şi ea în vizorul fostei soţii a designerului de pantofi Mihai Albu.
 
Fashion editorul s-a declarat încântată de apariţia tenismenei la un eveniment monden. Prezentă la petrecerea jucătorilor de la Wuhan, Simona Halep a arătat spectaculos într-o rochie neagră cu imprimeu discret, roşu, iar dovadă stă în reacţia chinezoaicelor, care au luat cu asalt magazinele online şi şi-au comandat modelul purtat de numărul 1 mondial. 
 
„Simona Halep nu poartă cercei Iulia Albu Les Merveilles, dar restul lucrurilor pe care le poartă… le poartă impecabil. Mă deranjează ceasul, dar, hei, nu pare a fi un eveniment de seară, aşa încât voi trece cu vederea. 1,2,3,4, 1000, 2519 inimioare pe rochia Simonei. Nu mă credeţi? Puteţi să le număraţi şi singuri!”, a comentat Iulia Albu pe blogul personal.
 
Pe 7 octombrie a fost una dintre cele mai importante zile din cariera Simonei Halep. Sportiva de 27 de ani a aniversat un an de când a devenit, în premieră, numărul unu mondial.
 
"Primul lucru pe care mi-l amintesc a fost momentul când am strâns în braţe acel număr 1. Chiar tot ceea ce visam eu şi ce îmi doream eu s-a întâmplat", a povestit  Halep.
 
”Cu un an în urmă, Simona Halep devenea pentru prima oară numărul unu mondial”, a scris WTA pe Twitter.
 
Foto: Instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: simona halep