Iulia Albu, impresionată de o vedetă din România: "O extravaganţă greu de trecut cu vederea la români"

  • 280 afişări
10 iulie 2018

Iulia Albu, impresionată de o vedetă din România: "O extravaganţă greu de trecut cu vederea la români"

Galerie foto

Iulia Albu, impresionată de o vedetă din România: "O extravaganţă greu de trecut cu vederea la români"Iulia Albu, impresionată de o vedetă din România: "O extravaganţă greu de trecut cu vederea la români"Iulia Albu, impresionată de o vedetă din România: "O extravaganţă greu de trecut cu vederea la români"Iulia Albu, impresionată de o vedetă din România: "O extravaganţă greu de trecut cu vederea la români"
 
Iulia Albu a comentat cele mai nou apariţii ale vedetelor din România pe site-urile de socializare.
 
Foto. Facebook
"Giulia îşi doreşte cu disperare o schimbare de look. A încercat totul. De la tatuaje temporare, până la lentile colorate, probabil fiind nemulţumită de culoarea ochilor săi. Nu încurajez aceste experimente stilistice mai ales pentru persoane cărora nu li se potrivesc. În rest, să auzim numai de bine întrucât în această fotografie nimic, dar absolut nimic, nu mă determină să spun WOW.
 
Andreea Raicu o arde gangster. Mă rog, nu că i-ar ieşi, dar aceste instantanee cu Andreea machiată puţin spre deloc mi se par foarte curioase, având în vedere imaginea pe care fosta vedeta o afişa în trecut. Să fi descoperit calea spre iluminare şi spiritualitate în lungile sesiuni de shopping pe care le practica… odată?
 
Anamaria Prodan a ieşit pe stradă cu o rochie plină de paiete. O extravaganţă greu de trecut cu vederea de români. Stau şi mă tot întreb ce jachetă ar putea asorta la această rochie şi la această pereche de pantofi şi chiar nu-mi vine în cap nimic mai potrivit. Ţinuta este în stilul ei caracteristic with a touch of stylish. Îmi place Anamaria", a scris Iulia Albu pe blogul personal.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iulia albu , vedete