Jennifer Love Hewitt şi-a cerut scuze pentru apariţia jenantă de pe covorul roşu: "Am uitat că trebuie să fiu minunată"

  • 3146 afişări
17 mai 2018


Jennifer Love Hewitt şi-a cerut scuze pentru apariţia jenantă de pe covorul roşu: "Am uitat că trebuie să fiu minunată"

Galerie foto

Jennifer Love Hewitt şi-a cerut scuze pentru apariţia jenantă de pe covorul roşu: "Am uitat că trebuie să fiu minunată"Jennifer Love Hewitt şi-a cerut scuze pentru apariţia jenantă de pe covorul roşu: "Am uitat că trebuie să fiu minunată"Jennifer Love Hewitt şi-a cerut scuze pentru apariţia jenantă de pe covorul roşu: "Am uitat că trebuie să fiu minunată"Jennifer Love Hewitt şi-a cerut scuze pentru apariţia jenantă de pe covorul roşu: "Am uitat că trebuie să fiu minunată"

 

"Părul meu era lins, machiajul mi se întinsese pe toată faţa şi arăt de parcă aş fi uitat complet că sunt actriţă".
 

Foto: Hepta
Jennifer Love Hewitt (39 de ani) şi-a făcut prima apariţie pe covorul roşu după patru ani, însă impresia pe care a lăsat-o a fost lamentabilă. A primit atâtea comentarii negative, încât a fost nevoită, a doua zi, să îşi ceară scuze pe Instagram pentru felul în care s-a prezentat la eveniment.

"Nimeni nu mi-a spus că evenimentul va dura 12 ore şi că umiditatea va atinge 100% în New York", a spus ea. "Aşa că trebuie să-mi cer scuze".

"De asemenea, să port un costum negru nu a fost cea mai bună idee. Fără fixativ şi fără să-mi tapez părul - altă idee proastă. Chiar trebuie să-mi cer scuze pentru cât de distrusă păream în poze".

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!