Kate Middleton, ravisantă la botezul Prinţului Louis, anostă la ceremonia Royal Air Force

  • 1755 afişări
11 iulie 2018
Kate Middleton, ravisantă la botezul Prinţului Louis, anostă la ceremonia Royal Air Force

Galerie foto

Kate Middleton, ravisantă la botez, anostă la ceremonia Royal Air Force Kate Middleton, ravisantă la botez, anostă la ceremonia Royal Air Force Kate Middleton, ravisantă la botez, anostă la ceremonia Royal Air Force Kate Middleton, ravisantă la botez, anostă la ceremonia Royal Air Force
Kate Middleton şi Prinţul William şi-au botezat al treilea copil, Prinţul Louis Arthur Charles, în cadrul unei ceremonii restrânse.
 
Aşa cum era de aşteptat, Ducesa de Cambridge a avut o apariţie impecabilă, alegând să poarte o rochie albă, creaţie a designerului său preferat, Alexander McQueen, cel care i-a asigurat ţinutele şi la botezul celorlalţi doi copii ai săi. Pentru accesorizarea ţinutei, Kate Middleton a optat pentru o pălărie fantezistă Jane Taylor. 
 
Deşi la botez a avut o apariţie impecabilă, avea un ten luminos şi radia de fericire, a doua zi, în timpul Aniversării Centenarului Royal Air Force, imaginea Ducesei de Cambridge s-a schimbat total. Apariţia lui Kate Middleton a fost una anostă, soţia Prinţului William alegând să poarte o rochie în nuanţă albastru pal, modelul amintindu-ne de apariţia sa la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, unde a purtat aceeaşi creaţie, doar că în nuanţă galben pal, singura diferenţă regăsindu-se la lungimea mânecilor.
 
Cel de-al treilea copil al Ducilor de Cambridge a fost botezat la Capela Regală a Palatului St. James. 
 
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!